Nieuws

Siemon wint 2024 BIG Innovatieprijs met LightVerse® Copper/Fiber Combo Patch Panel

Siemon wint 2024 BIG Innovatieprijs met LightVerse® Copper/Fiber Combo Patch Panel

Siemon, een grote partij in het aanbieden van netwerkinfrastructuuroplossingen, kondigt met trots aan dat hun LightVerse Copper/Fiber Combo Patch Panel is uitgeroepen tot winnaar van de 2024 BIG Innovation Awards, uitgereikt door de Business Intelligence Group.

Het LightVerse Copper/Fiber Combo Patch Panel slaat een nieuwe weg in voor ruimtebeperkte datacenters en intelligente gebouwen door hoogwaardige glasvezel- en koperconnectiviteit naadloos te integreren in één rack van 1U. Deze innovatieve oplossing maakt afzonderlijke panelen overbodig, waardoor kostbare ruimte wordt bespaard en en vereenvoudigt netwerkimplementaties.

“We zijn trots op deze prestigieuze erkenning van de Business Intelligence Group,” zegt Henry Siemon, President & CEO van Siemon. “Het LightVerse Copper/Fiber Combo Patch Panel belichaamt ons streven naar voortdurende innovatie en biedt onze klanten de flexibiliteit en efficiëntie die ze nodig hebben om te gedijen in de digitale wereld van vandaag.”

“Innovatie is de drijvende kracht achter onze samenleving”, zegt Maria Jimenez, chief nominations officer van de Business Intelligence Group. “We zijn verheugd Siemon te eren, omdat zij het goede voorbeeld geven en het leven van zovelen verbeteren.” Organisaties van over de hele wereld stuurden hun recente innovaties in voor de BIG Innovation Awards. De nominaties werden vervolgens beoordeeld door een selecte groep bedrijfsleiders en leidinggevenden die vrijwillig hun tijd en expertise beschikbaar stelden om de inzendingen te beoordelen.

Het LightVerse Copper/Fiber Combo Patch Panel is slechts één voorbeeld van Siemon’s onwrikbare toewijding aan innovatie. Het bedrijf investeert veel in onderzoek en ontwikkeling en verlegt voortdurend de grenzen van wat mogelijk is in de netwerkinfrastructuur.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws