Nieuws

Waterfall Security sluit zich aan als DDA-partner

Waterfall Security sluit zich aan als DDA-partner

Waterfall Security heeft aangekondigd dat het een partnerschap is aangegaan met de Dutch Data Center Association (DDA).

Waterfall Security levert onverbreekbare beveiligingsoplossingen die ’s werelds belangrijkste industrieën en datacenters draaiende houden. Hun innovatieve IT/OT-integratietechnologie garandeert veilige, beveiligde en betrouwbare operaties en beschermt tegen de huidige en toekomstige uitdagingen op het gebied van cyber security.

De DDA is een belangrijke stem in de Nederlandse en Europese datacenter community. Datacenters zijn een belangrijk onderdeel van de samenleving en veel landen overwegen of hebben ze zelfs al geclassificeerd als kritieke infrastructuur. Waterfall’s Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en ze kijken ernaar uit om deel te nemen aan de voortdurende discussies over datacenter beleid, normen en regelgeving, met name als het gaat om cybersecurity binnen datacenter infrastructuur.

“Datacenters blijven groeien in hun rol om de samenleving draaiende te houden. Het Europese kantoor van Waterfall in Amsterdam wil graag bijdragen aan de voortdurende discussies over datacenterbeleid, vooral waar het gaat om cyber security voor datacenterinfrastructuur”, legt Ran Pedhazur, Chief Operating Office (COO) van Waterfall Security, uit.

Benieuwd naar het partnership van de DDA? Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws