Nieuws

Duurzaamheid in actie: Schleifenbauer’s verpakkingsvrije levering aan ProRail

Duurzaamheid in actie: Schleifenbauer’s verpakkingsvrije levering aan ProRail

In een buitengewone stap richting duurzaamheid hebben Tycho Matheusen en Maarten van Klompenburg vandaag met trots 30 Schleifenbauer Power Distribution Units (PDUs) geleverd aan ProRail. Wat deze levering zo uitzonderlijk maakt? Het is volledig verpakkingsvrij, en dit op maat ontwikkelde initiatief is het resultaat van Schleifenbauer’s flexibiliteit en betrokkenheid bij de milieudoelen van haar klanten.

Door: Het Team van Schleifenbauer

Deze PDUs begonnen aan een veilige reis, genesteld in een met zorg ontworpen transportrek om hun onberispelijke aankomst in het datacenter te waarborgen. Eenmaal op locatie volgde de installatie een verpakkingsneutrale benadering – een krachtig bewijs van Schleifenbauer’s unieke vermogen om snel en flexibel te reageren op klantbehoeften en duurzaamheidsambities. Van idee tot uitvoering heeft dit initiatief slechts enkele weken in beslag genomen, een snelheid en flexibiliteit die geen enkele andere PDU-fabrikant kan evenaren.

Een welgemeende shout-out naar Michel Weelink, Jasper van Wijngaarden, Gidion Derksen, Rob V., en Daniël Resoort, wier cruciale rollen hebben bijgedragen aan het realiseren van deze ecovriendelijke mijlpaal. Deze prestatie vertegenwoordigt niet alleen een succesvolle levering, maar dient ook als een inspiratiebron voor ProRail in hun duurzaamheidsreis. Schleifenbauer is niet alleen een leverancier; het is een voorloper in groen ondernemen.

Milieuvriendelijke Innovatie

Schleifenbauer biedt niet alleen betrouwbare stroomvoorziening, maar gaat ook een stap verder met een staaltje milieuvriendelijke logistieke innovatie. De verpakkingsvrije benadering is een bewuste keuze om ecologische voetafdruk te verminderen en een groen voorbeeld te stellen.

Samenwerking en Erkenning

Speciale dank aan Tim Jonkers en Daroni Logistics voor hun flexibele service. Hartelijke waardering gaat ook uit naar NorthC Datacenters Nederland voor hun gastvrijheid en T-Systems International voor de vlekkeloze samenwerking.

Voor meer diepgaande informatie over deze duurzame oplossingen, nodigen we lezers uit om contact op te nemen met Schleifenbauer Products BV.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws