Nieuws

Simac Electronics sluit zich aan als partner bij DDA en FCA

Simac Electronics sluit zich aan als partner bij DDA en FCA

Amsterdam/Drunen, 25-04-2024 – Dutch Data Center Association (DDA) en Fiber Carrier Association (FCA) zijn verheugd te melden dat Simac, een toonaangevende aanbieder van duurzame producten en diensten voor het realiseren en beheren van de digitale infrastructuur, zich als partner heeft aangesloten.

Vele organisaties binnen het digitale ecosysteem van Nederland zorgen samen met datacenters ervoor dat de samenleving geniet van uitstekende connectiviteit. Dankzij deze partijen heeft de digitale infrastructuur van Nederland een toppositie in Europa. Een van deze partijen is Simac Electronics. Met een divers portfolio van verschillende partners en leveranciers zorgen zij ervoor dat klanten er zeker van kunnen zijn dat de beste netwerkcomponenten, systemen en innovaties worden gebruikt.

Digitale ecosysteem

Daarom zijn Dutch Data Center Association (DDA), brancheorganisatie voor datacenters in Nederland, en de Fiber Carrier Association (FCA), die als brancheorganisatie opkomt voor de belangen van de glasvezel-aanbieders in Nederland, trots dat Simac Electronics zich als partner aansluit. Stijn Grove, managing director DDA, vertelt: “We zijn blij Simac te verwelkomen als partner. De economie van de toekomst is datagedreven en connected. Een kwaliteitspartner als Simac is met haar kennis en innovaties een mooie toevoeging tot de DDA”. 

Ook Andrew van der Haar, managing director FCA, is blij dat Simac Electronics zich aansluit bij het partnernetwerk van de FCA: ““Het is zeer positief dat Simac ons initiatief op deze manier wil steunen. Wij beschouwen het als een mooie aanvulling van expertise voor de FCA.”

Frank van Kessel, manager sales & marketing bij Simac Electronics, laat weten: “Het aansluiten bij de Dutch Datacenter Association en de Fiber Carrier Association is een logische stap voor ons. Als kennispartner en leverancier van geavanceerde netwerkcomponenten en meetapparatuur vinden we het belangrijk om samen met klanten en partners te kijken hoe we de digitale infrastructuur in Nederland kunnen verbeteren. De samenwerking met de DDA en FCA stelt ons in staat om onze kennis en ervaring te delen en samen met andere stakeholders uit de markt te werken aan de ontwikkeling van een betrouwbare netwerkinfrastructuur in Nederland. We verwachten met deze partnerships niet alleen onze dienstverlening uit te breiden, maar ook actief bij te dragen aan de groei en verduurzaming van het gehele netwerk.”

Bekijk de partnerpagina van Simac Electronics voor meer informatie. 

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws