Nieuws

Schleifenbauer verhuist naar een nieuwe fabriek

Schleifenbauer verhuist naar een nieuwe fabriek

Schleifenbauer is eind augustus verhuisd naar een nieuwe fabriek in ‘s-Hertogenbosch. “De nieuwe locatie aan Het Sterrenbeeld 52 symboliseert niet alleen een fysieke verschuiving, maar ook een verschuiving in de mindset van het bedrijf. Dankzij de strategische ligging met uitzicht op de A2-snelweg en nabijheid van het nieuwe data- en cloudcentrum van Interconnect, bevinden ze zich in een unieke positie om te profiteren van de digitale vooruitgang.”  

Deze verschuiving is niet alleen een fysieke transitie, maar ook een mentale en operationele verschuiving. Schleifenbauer deelt met trots het succes van hun eerste productieruns van de geavanceerde configureerbare power distribution units (PDU’s) in hun moderne nieuwe fabriek. Deze PDU’s, het resultaat van doordachte ontwikkeling en precisie, vertegenwoordigen een nieuwe standaard van flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid in datacenters.

Uitbreiding van Capaciteit

De nieuwe faciliteit, die nu drie keer groter is dan zijn voorganger, biedt niet alleen meer ruimte, maar ook meer mogelijkheden. Daarnaast zal een tweede nog meer geavanceerde laser machine binnenkort zijn intrede doen, waardoor de productiecapaciteit nog verder wordt vergroot.

Groei als Drijvende Kracht

Niet alleen wordt er naar binnen gekeken, maar ook naar buiten voor groei. Het aantrekken van nieuw talent, individuen die geloven in de visie en toewijding van Schleifenbauer, is een cruciale stap. Het getuigt van hun streven naar voortdurende verbetering en hun vastberadenheid om altijd een stap voor te blijven.

Een Toekomstgerichte Missie

Met de opening van hun nieuwe fabriek is Schleifenbauer klaar om een cruciale rol te spelen in de evolutie van datacenters en de technologie van morgen.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws