Nieuws

Eversheds Sutherland versterkt Nederlandse vastgoedpraktijk met partner Berend Zwart

Eversheds Sutherland versterkt Nederlandse vastgoedpraktijk met partner Berend Zwart

Eversheds Sutherland heeft de commerciële vastgoedpraktijk versterkt met de aanstelling van Berend Zwart als partner in het Amsterdamse kantoor. Berend zal nauw zal samenwerken met de vastgoedpartners Natascha Geraedts (bestuurs- en omgevingsrecht) en Max van Drunen (vastgoednotaris).

Berend heeft 20 jaar ervaring als advocaat in commercieel vastgoed. Hij is gespecialiseerd in vastgoedtransacties, projectontwikkeling, bouw en huur. Daarnaast treedt hij regelmatig op in geschillen en (internationale) arbitrages op deze vakgebieden. Berend is onder meer betrokken geweest bij de ontwikkeling en acquisitie van de World Trade Centers in Amsterdam en Utrecht en de Markthal in Rotterdam.

Thera Adam van Straaten, Senior Office Partner Nederland is verheugd met de komst van Berend: “Berend brengt een schat aan ervaring en kennis mee. Zijn toevoeging zal ons helpen onze zichtbaarheid te vergroten en ons aanbod uit te breiden in Nederland en internationaal.” Ook James Trafford, Partner en Co-Head of Global Real Estate and Planning blikt vooruit op de samenwerking. “Zijn ervaring zal onze vastgoedactiviteiten in Nederland een boost geven.”

Berend Zwart: “De vastgoedafdeling van Eversheds Sutherland Nederland, waarvan ook een vastgoednotariaat en een bestuurs- en omgevingsrecht team deel uitmaken, is van topkwaliteit. Ik ben ontzettend blij om mij daarbij aan te sluiten en om mijn klanten bij Eversheds Sutherland volledig geïntegreerde juridische diensten te kunnen bieden; van planontwerp tot en met juridische levering.”

Klik hier voor meer informatie over Eversheds Sutherland.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws