Nieuws

DDA stelt Carole Santens aan als Manager Commercie & Partnerrelaties

DDA stelt Carole Santens aan als Manager Commercie & Partnerrelaties

Amsterdam, 5 oktober 2023 | De Dutch Data Center Association (DDA) stelt Carole Santens aan als Manager Commercie & Partnerrelaties.

Het team van de DDA breidt zich opnieuw uit. Per 1 oktober is Carole Santens begonnen als Manager Commercie & Partnerrelaties bij de DDA. Ze combineert deze functie met haar rol als Managing Director bij de BDIA. Met bijna tien jaar ervaring als Media Expert bij Data News, het vooraanstaande IT-vakblad van de Belgische Roularta Media Group, heeft Carole haar sporen verdiend. Daarnaast werkte ze eerder als Account Manager bij SBS Belgium en als Sales Manager bij Brightfish.

In haar rol als Manager Commercie & Partnerrelaties zal zij fungeren als contactpersoon voor alle vragen omtrent alle partnerships en bijbehorende mogelijkheden binnen de DDA. Santens: “Ik kijk er ontzettend naar uit om de huidige en toekomstige partners van de DDA te helpen bij hun vraagstukken. Door intensieve samenwerking kunnen we nog meer groei stimuleren voor de partijen die zeer belangrijk zijn voor de digitale infrastructuur.”

Stijn Grove, managing director van de DDA, is verheugd met de komst van Santens: “De komst van Carole luidt een nieuw hoofdstuk in sinds de oprichting van de DDA in 2015. Met haar uitgebreide kennis en ervaring ben ik ervan overtuigd dat zij onze (toekomstige) partners nog beter kan ondersteunen en hen een platform kan bieden binnen het datacenter ecosysteem.”

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws