Nieuws

Blygold: nieuwe partner van de DDA

Blygold: nieuwe partner van de DDA

Sinds 1 februari 2022, is Blygold partner van de Dutch Datacenter Association (DDA). Als specialist in preventief onderhoud op klimaatinstallaties helpt Blygold datacenters met hun bedrijfscontinuïteit en hun energieverbruik. “We zijn blij en trots dat we partner zijn geworden van deze uiterst relevante brancheorganisatie.’ aldus Ted Meij, DGA Blygold Nederland.

Vreemde eend
Verduurzaming kan op veel verschillende manieren worden waargemaakt. Sommige oplossingen iets meer voor de hand liggend dan anderen. Blygold, specialist in preventief onderhoud op klimaatinstallaties, is een waardevolle toevoeging aan het netwerk van Dutch Data Center Association en kan veel betekenen voor datacenters op het gebied van verduurzaming. “Wellicht een vreemde eend in de bijt maar niet minder waardevol.” Zegt Ted Meij, DGA Blygold Nederland. “De sector zoekt partners die – vergelijkbaar aan deze sector – daadkracht tonen en presteren.”

Stijn Grove Directeur van Dutch Data Center Association kijkt uit naar de samenwerking met Blygold. “Blygold verbetert klimaatinstallaties, door onderhoud, reiniging, renovatie. Deze diensten lijken soms een kleine stap binnen verduurzaming maar zijn onmisbaar wanneer alle facetten onder handen worden genomen.”

Blygold en datacenters
Blygold is al ruim tien jaar actief voor inmiddels meer dan 40 datacenters in Nederland. Wat ooit begon met het reinigen van een aantal condensors in een datacenter in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot een onophoudelijke stroom aan werkzaamheden voor tientallen datacenters, verspreid over heel Nederland. Daarbij onderscheidt Blygold zich door haar ervaring in de branche en haar expertise op het gebied van reinigen en anti-corrosie behandelingen. Voor een datacenter draait veel, zo niet alles om zekerheid, levensduur verlenging en energieverbruik.

Omdat Blygold bij de meeste datacenters veelal jaarlijks onderhoud uitvoert bij drycoolers en luchtbehandelingskasten, leveren ze een belangrijke bijdrage aan het verhogen van hun bedrijfscontinuïteit. En omdat Blygold regelmatig condensors reinigen en voorzien van een anti-corrosie behandeling, optimaliseren we de installatie, dus ook op het gebied van energieverbruik. Dat scheelt vaak hogedruk storingen. Voor een energie-intens bedrijf zoals een datacenter is continuïteit een must!

Download hier de brochure van Blygold

Ga voor meer informatie naar blygold.nl of stuur een email naar info@blygold.nl.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws