Nieuws

DDA publiceert Ecosystem Guide 2024

DDA publiceert Ecosystem Guide 2024

Amsterdam, 18-4-2024 – De Dutch Data Center Association (DDA), brancheorganisatie voor datacenters in Nederland, lanceert een nieuwe editie van de Ecosystem Guide. In deze jaarlijkse gids worden 100+ partners, het digitale ecosysteem en hun diensten verder toegelicht.

De digitale infrastructuur in Nederland heeft een toppositie in Europa. Partijen die actief zijn in het digitale ecosysteem zorgen met hun dienstverlening ervoor dat iedereen kan genieten van optimale connectiviteit. Mede door deze organisaties kunnen datacenters 24/7 blijven draaien en wordt economische groei gestimuleerd. Verder zijn ze elke dag bezig zichzelf te verbeteren om zo nog duurzamer te ondernemen. 

Om dit ecosysteem in kaart te brengen publiceert DDA elk jaar de Ecosystem Guide. In de gids delen ruim 100 partners van het netwerk meer informatie over hun diensten, producten en onderneming. Met deze publicatie creëert de brancheorganisatie een naslagwerk voor professionals die actief zijn in het digitale ecosysteem.

Stijn Grove, Managing Director van de DDA, laat weten: “We zijn er trots op dat zoveel lokale en internationale organisaties verbonden zijn aan onze brancheorganisatie. Zij dragen bij aan een duurzame economie en zijn met hun diensten van belang voor de datacenterindustrie en de maatschappij.”   

Het rapport is nu gratis te downloaden via deze link

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws