Nieuws

Beveco viert haar 20-jarig bestaan

Beveco viert haar 20-jarig bestaan

Op 14 juni 2003 werd Beveco opgericht, en nu, na 20 succesvolle jaren, kijken ze met trots terug op talloze projecten en opdrachten die ze hebben mogen realiseren. Gedurende deze periode hebben ze vele relaties bijgestaan op het gebied van beveiliging, veiligheid en comfort. Het langdurige karakter van sommige samenwerkingen, die wel 20 jaar beslaan, bevestigt de krachtige banden die Beveco heeft opgebouwd. Met dankbaarheid kijken ze terug op wat ze in deze periode hebben kunnen verwezenlijken.

Met hun systemen in onder andere datacenters faciliteren ze op indirecte wijze het internetbankieren en het gebruik van andere applicaties, waarmee de maatschappij dagelijks te maken heeft. Bovendien draagt Beveco bij aan maatschappelijke veiligheid met hun oplossingen in de industrie, ziekenhuizen en zelfs op vliegvelden.

Gedurende de jaren heeft Beveco als organisatie diverse certificeringen behaald op het gebied van kwaliteitsnormen. Hun ISO9001, ISO270001, ISO140001, VCA en veiligheidsladder zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Deze certificeringen getuigen van hun voortdurende inzet voor kwaliteit.

Met gepaste trots viert Beveco daarom nu haar 20-jarig bestaan, een mijlpaal die hun doorzettingsvermogen, expertise en streven naar uitmuntendheid onderstreept. Ze kijken vol enthousiasme naar de komende jaren, waarin ze, als onderdeel van G4S, blijven streven naar innovatie en het leveren van hoogwaardige oplossingen op het gebied van beveiliging, veiligheid en comfort. Beveco heeft de afgelopen 20 jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn voor hun klanten, en met hun voortdurende toewijding aan uitmuntendheid zullen ze ongetwijfeld nog vele succesvolle jaren tegemoet gaan.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws