Nieuws

Salute Mission Critical lanceert nieuw framework voor datacenters

Salute Mission Critical lanceert nieuw framework voor datacenters

Salute Mission Critical, een van de grootste wereldwijde leveranciers van full lifecycle datacenterdiensten, kondigt de lancering aan van hun nieuwe due diligence framework. Het framework is ontworpen om het due diligenceproces voor datacenter assets te stroomlijnen en aan te passen.

De nieuwe tool ‘Dynamic Due Diligence’ benut de kracht van een vooraf digitaal interactief proces, automatisering en kunstmatige intelligentie om beknopte, nauwkeurige en gepersonaliseerde due diligence-beoordelingen te leveren. Met de mogelijkheid om zich aan te passen aan de specifieke behoeften van elke klant, zorgt het framework ervoor dat bedrijven snel en efficiënt weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

“We zijn verheugd om dit product op de markt te brengen. Traditionele due diligence-processen kunnen tijdrovend, duur en inconsistent zijn. Ons nieuwe framework biedt een efficiëntere, kosteneffectieve en op maat gemaakte aanpak van due diligence, waardoor bedrijven de inzichten krijgen die ze nodig hebben om met vertrouwen weloverwogen beslissingen te nemen”, zegt Martin Murphy, President van Salute Mission Critical EMEA.

Het framework biedt een reeks functies, waaronder aanpasbare beoordelingen, real-time gegevensanalyse en geautomatiseerde rapportage. Het is ontworpen om naadloos te integreren in bestaande workflows. “Ons doel is om eigenaren en exploitanten van datacenters te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om slimme beslissingen te nemen en hun doelen te bereiken. Ons technologiegedreven due diligence-raamwerk zal een belangrijke troef zijn om dit te bereiken. Dit systeem, samen met ons portfolio van systeemaanbiedingen, stelt ons in staat om beter samen te werken met onze klanten en hun algemene ambities”, zegt Erich Sanchack, CEO van Salute Mission Critical.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws