Nieuws

Hessam Seifi (DC Pro): ‘Via de DDA leren we nieuwe mensen binnen de sector kennen’

Hessam Seifi (DC Pro): ‘Via de DDA leren we nieuwe mensen binnen de sector kennen’

Partners van de DDA dragen met hun diensten bij aan het digitale ecosysteem van Nederland. Of dit nu gaat om het leveren van koeling- en securityservices, innovatieve power oplossingen of het aanbieden van juridisch advies: zij zorgen er samen met datacenters voor dat elke dag de digitale infrastructuur op volle toeren draait. Deze keer staat DC Pro centraal, een ontwerp- en adviesbureau wat gespecialiseerd is in kritische faciliteiten en infrastructuren.

DC Pro is sinds 2021 partner van de DDA. Het ontwerp- en adviesbureau uit Amsterdam biedt technische ondersteuning en maakt ontwerpen op maat voor datacenters (colocatie, hyperscale, enterprise) en andere bedrijfskritische faciliteiten. Hessam Seifi, directeur en oprichter van DC Pro, vertelt over waarom zij partner van de DDA zijn geworden. “DC Pro is in 2020 opgericht en als een start-up was het zeker lastig om in de coronaperiode een netwerk op te bouwen. Via de DDA hebben we door middel van de vele events de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen binnen de datacenter industrie. Daarnaast leer je via de DDA ook meteen meer over de laatste ontwikkelingen in onze sector.”

Amsterdam belangrijke datahub

In het buitenland is DC Pro al bij verschillende projecten betrokken geweest. Seifi kijkt met een positieve blik naar de kansen die er liggen in Nederland. “We hebben een gespecialiseerd team die custom made ontwerpen voor datacenters kan maken. Amsterdam is daarin de plek bij uitstek aangezien deze stad al jaren een belangrijke data hub is voor Europa en de rest van de wereld.”

Hessam Seifi

Word partner

Als vertegenwoordiger van de datacenterbranche, staan wij altijd open voor nieuwe samenwerkingen met toonaangevende bedrijven uit de sector. Om de mogelijkheden voor een partnership te bekijken, ontvangen wij graag meer informatie via info@dutchdatacenters.nl.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws