Nieuws

TSL sluit zich aan bij Dutch Data Center Association

TSL sluit zich aan bij Dutch Data Center Association

TSL, een toonaangevende technische bouwpartner met projecten in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Europa en Noord-Amerika, sluit zich aan als partner binnen het netwerk van de Dutch Data Center Association (DDA). TSL is gespecialiseerd in datacenters, geavanceerde productie, voeding, logistiek en farmaceutica en heeft de afgelopen 20 jaar een flinke groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een bedrijf met een miljoenenomzet.

TSL’s partnerschap met de Dutch Data Center Association betekent een belangrijke stap in de uitbreiding en expertise van het bedrijf in de datacenterbranche. De vereniging behartigt de belangen van datacenters in Nederland, een land dat bekend staat als een toplocatie in de sector en waar zich een van Europa’s grootste internationale colocatiehubs bevindt. Door de krachten te bundelen met de DDA wil TSL bijdragen aan de levering van de Nederlandse digitale infrastructuur en de positie van het land als koploper op het gebied van datacentertechnologie en innovatie ondersteunen.

Relaties versterken en expertise verstevigen

TSL heeft sterke relaties opgebouwd en onderhouden met belangrijke internationale datacenterklanten”, zegt Kev Copsey OBE, Chief Strategy Officer bij TSL. “We zijn verheugd dat we onze expertise in de sector in Nederland verder kunnen versterken. Het land blijft een toplocatie voor datacenters en via ons nieuwe kantoor in Amsterdam kijken we ernaar uit om bij te dragen aan de levering van Nederlandse digitale infrastructuur in het hele land.”

TSL’s reputatie om complexe projecten op tijd, binnen budget en zonder concessies te doen aan kwaliteit op te leveren, heeft het vertrouwen gewonnen van wereldwijde klanten die op zoek zijn naar betrouwbare bouwpartners. Met een focus op innovatie, vooruitstrevend ontwerp en uitmuntende engineering wordt TSL erkend als een pionier in de industrie.

Inzet voor toekomstbestendige digitale infrastructuur

“TSL’s expertise in de bouw van datacenters en hun toewijding aan innovatie sluiten perfect aan bij de doelstellingen van de Dutch Data Center Association. We zijn verheugd TSL als partner te mogen verwelkomen en we kijken uit naar de samenwerking bij het bouwen van de robuuste digitale infrastructuur die de toekomstige groei van de datacenterbranche zal ondersteunen”, aldus Stijn Grove, directeur van de Dutch Data Center Association.

Naast haar betrokkenheid bij de datacenter sector is TSL verheugd om op te treden als bouwpartner voor een nieuw food business park in Nederland. Het SmartParc project heeft als doel een revolutie teweeg te brengen in de voedselproductie voor de 21e eeuw, door de belangrijkste uitdagingen aan te gaan waar de wereldwijde voedselindustrie mee te maken heeft en tegelijkertijd duurzaamheid te bevorderen. Na het succes van het eerste park in Derby, Verenigd Koninkrijk, en met plannen voor uitbreiding in Canada en Ierland, is TSL van plan om het SmartParc concept naar Nederland te brengen. Door gebruik te maken van de status van het land als de op één na grootste exporteur van voedingsmiddelen ter wereld en haar staat van dienst op het gebied van innovatie in de voedingsmiddelensector, is TSL ervan overtuigd dat het nieuwe foodpark de duurzame productie van voedingsmiddelen in heel Nederland zal stimuleren.

“Onze nadruk ligt altijd op het combineren van innovatief, vooruitstrevend ontwerp met uitmuntende engineering en eersteklas levering. We zetten ons volledig in om van elk project een succes te maken”, vertelt Kev Copsey OBE, Chief Strategy Officer TSL.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws