Partners

TSL

TSL is een toonaangevende technische bouwpartner met projecten in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, het vasteland van Europa en Noord-Amerika. We zijn gespecialiseerd in datacenters, geavanceerde productie, voeding, logistiek en farmaceutica en zijn in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met een miljoenenomzet.

TSL werkt samen met diegenen die de wereld vooruit helpen. Economie en maatschappij maken de grootste verbouwing in generaties mee: de energietransitie en digitale transformatie. Een sterke digitale infrastructuur vormt de basis voor verdere innovatie, veiligheid en soevereiniteit, waarbij datacenters een essentiële voorwaarde vormen voor een robuuste en toekomstbestendige samenleving. Onze groeiende aanwezigheid op de markt voor datacenters op het Europese vasteland betekent dat we ons inzetten om de ruimtes te bouwen die de vierde industriële revolutie zullen aandrijven.

Wereldwijde klanten kijken nu positief naar TSL als ze op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. We worden gezien als een betrouwbare bouwpartner die complexe projecten op tijd en binnen budget kan opleveren, zonder concessies te doen aan snelheid of kwaliteit.

We hebben sterke relaties opgebouwd en onderhouden met belangrijke internationale datacenterklanten en zullen onze expertise in deze sector in Nederland verder versterken. Het land blijft een toplocatie voor datacenters en huisvest een van de grootste internationale colocatiehubs in Europa. Vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam kijken we ernaar uit om bij te dragen aan de levering van Nederlandse digitale infrastructuur in het hele land.

TSL kijkt er ook naar uit om op te treden als bouwpartner voor een nieuw food business park in Nederland om voedselproductie te herdefiniëren voor de 21ste eeuw. SmartParc is opgezet om de belangrijkste uitdagingen aan te gaan waar de wereldwijde voedingsindustrie momenteel voor staat en om bedrijven in staat te stellen voedsel van hoge kwaliteit te produceren op een betere en duurzamere manier.

Met het eerste park al operationeel in Derby, UK en verdere projecten gepland in Canada en Ierland, zijn we van plan om het SmartParc concept ook naar Nederland te brengen. Gezien de positie van Nederland als de op één na grootste voedselexporteur ter wereld en haar staat van dienst op het gebied van innovatie in de voedselsector, hebben we er alle vertrouwen in dat dit nieuwe foodpark een stimulans zal zijn voor verdere duurzame voedselproductie in het hele land.

Locatie

TSL BV Amsterdam

Beech Avenue 54-62, Schiphol Rijk, 1119 PW

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws