Nieuws

Systemec genomineerd voor verkiezing beste leerbedrijf 2024

Systemec genomineerd voor verkiezing beste leerbedrijf 2024

Systemec uit Venlo is één van de tien genomineerden leerbedrijven voor mbo-studenten in de sector ICT en creatieve industrie.

Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Systemec leidt al 25 jaar mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden. Clim Derkx-Simons is enorm trots met deze nominatie: “Dit is een prachtige erkenning voor het opleiden wat we met ons hele team doen! Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk en het echte werk ervaren. Dat is van de techniek tot aan een representatieve houding.”

Op maandag 13 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Uitblinkersgala. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Tevens worden op dat evenement ook de overall winnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland noemen.

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor de mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij een aanzienlijk deel van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.

Voor meer informatie over leren en werken bij Systemec, kunt u contact opnemen met:

Clim Derkx-Simons, HR-manager

077-3828580

personeelszaken@systemec.nl

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws