Nieuws

DDA en FCA bundelen krachten voor jaarlijkse conferentie

DDA en FCA bundelen krachten voor jaarlijkse conferentie

Al jaren zijn de Green Data Center Conference en de Fiber Vakdag dé toonaangevende evenementen binnen de digitale sector. Daarom sluiten de datacenter- en de glasvezelindustrie dit jaar de handen ineen voor een gezamenlijke conferentie op woensdag 11 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

De datacenter- en glasvezelsector zijn nauw aan elkaar verbonden en kunnen profiteren van een sterk ecosysteem. Een intensieve samenwerking tussen beide sectoren creëert een meerwaarde voor alle organisaties en, indirect, de Nederlandse economie en samenleving. Daarom bundelen de de Green Data Center Conference van de Dutch Data Center Association (DDA) en de Fiber Vakdag van de Fiber Carrier Association (FCA) de krachten.

De evenementen worden tegelijkertijd gehouden op één gezamenlijke locatie. Door deze synergie hebben bezoekers de unieke mogelijkheid om hun netwerk te vergroten en te verbreden op de gezamenlijke beursvloer met exposanten uit beide sectoren. De conferentie verwacht circa 600 bezoekers. Vorig jaar kwamen meer dan 400 bezoekers naar de Green Data Center Conference (GDC) en ruim 250 professionals naar de Fiber Vakdag. Dit jaar zullen de FCA als de DDA hun eigen kennissessies faciliteren zodat er een zeer divers programma is voor alle bezoekers.

Gezamenlijke aanpak voor de versterking van de digitale infrastructuur 

De datacenter- en glasvezelsector zijn nauw aan elkaar verbonden en kunnen profiteren van een sterk ecosysteem. Daarom werken de DDA en FCA al jaren op meerdere onderwerpen hecht samen. Zo hebben ze onder andere samengewerkt op het zeekabeldossier, waarbij aandacht werd gevraagd voor de zeekabels die landen in Nederland en de noodzaak voor vernieuwing en investeringen. Mede hierom is het ook zeer interessant dat de achterban van beide organisaties in Utrecht kennis met elkaar kunnen uitwisselen tijdens het event GDC x Fiber Vakdag.    

Wil je de conferentie bijwonen? Meld je dan nu aan via: https://www.eventbrite.nl/e/628514211927

Meer informatie vind je op: https://www.greendatacenters.nl/ of https://fibercarriers.nl/fiber-vakdag/

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws