Nieuws

CenturyLink transformeert en gaat verder als Lumen

CenturyLink transformeert en gaat verder als Lumen

Met een nieuwe merknaam en een nieuw doel maakt Lumen met zijn technologieplatform tal van innovaties mogelijk

CenturyLink heeft een nieuwe merknaam en een gedurfd nieuw doel. Als Lumen Technologies, of eenvoudigweg Lumen, zal het bedrijf organisaties ondersteunen bij het adresseren van de uitdagingen en kansen die de 4e Industriële Revolutie biedt – een tijdperk waarin slimme, connected apparaten overal aanwezig zijn. Lumen bekijkt de markt en de wereld vanuit een nieuw perspectief, met als doel de menselijke vooruitgang te bevorderen door middel van technologie.

 

De 4e Industriële Revolutie

De 4e Industriële Revolutie is de meest recente technologische verschuiving die de manier waarop iedereen leeft, werkt en functioneert verandert. Dit nieuwe tijdperk vereist dat bedrijven hun data effectief genereren, analyseren en inzetten om voorlop te blijven lopen en concurrerend te kunnen zijn. Lumen’s platform helpt klanten zich te onderscheiden en succesvolle, innovatieve oplossingen te ontwikkelen in dit nieuwe industriële tijdperk.

 

Het platform voor innovatieve oplossingen

Het Lumen Platform helpt klanten om te profiteren van alle opkomende technologieën van de 4e Industriële Revolutie om innovatieve oplossingen te leveren. Hierbij kan worden gedacht aan smart cities, robotica voor de detailhandel en de industriële sector, real-time virtuele samenwerking en geautomatiseerde fabrieken, naast het voorzien in de huidige zakelijke toepassingen die krachtige netwerken en beveiliging vereisen. Het platform brengt Lumen’s wereldwijde, state-of-the-art glasvezel netwerkinfrastructuur samen met edge cloud-toepassingen en oplossingen voor beveiliging, communicatie en samenwerking. Dit alles om een snelle en veilige basis te leveren voor de applicatie- en data services die van essentieel belang zijn voor het succes van klanten.

 

Lumens wereldwijde glasvezel netwerkinfrastructuur en aanvullende mogelijkheden bieden klanten unieke concurrentievoordelen op vier belangrijke gebieden:

  • Adaptief netwerken: Lumen biedt hybride netwerkoplossingen die gebouwd zijn om snel te kunnen reageren op de steeds veranderende data- en applicatiebehoeften van de klant.
  • Edge Cloud & IT-flexibiliteit: Lumen verbetert de toepassingservaringen door data toegankelijk te maken met een lage latency en hoge prestaties en door data en workloads dichter bij de locatie te brengen waar klanten ze nodig hebben.
  • Verbonden beveiliging: Lumen biedt informatie over wereldwijde dreigingen, op netwerk gebaseerde security-oplossingen en vergaande beveiligingsexpertise om klanten te helpen hun gegevens en toepassingen te beschermen tegen voortdurend veranderende bedreigingen.
  • Communicatie en samenwerking: Met Lumen’s communicatie- en samenwerkingsoplossingen kunnen mensen gemakkelijker verbonden worden en productief en betrokken blijven, ongeacht hun locatie.

 

Jeff Storey, President en CEO van Lumen, over de nieuwe merknaam en het nieuwe doel: “Onze mensen zetten zich in voor het bevorderen van de menselijke vooruitgang door middel van technologie. Bij Lumen draait het om het benutten van het enorme potentieel van onze klanten. Dat doen we door gebruik te maken van ons technologieplatform, onze medewerkers en onze relaties met klanten en partners.”

 

Shaun Andrews, Executive Vice President en Chief Marketing Officer van Lumen over het platform: “Onze toekomst zal worden aangestuurd door slimme oplossingen, toepassingen en digitale diensten die gegevens gebruiken voor transformationele doeleinden. Om in deze kolossale behoefte te kunnen voorzien en de verdere menselijke vooruitgang door middel van technologie mogelijk te kunnen maken, hebben we Lumen gelanceerd. Onze technologie wordt gelanceerd via het Lumen Platform, een platform voor innovatieve oplossingen.”

 

Lees hier het volledige, Engelstalige persbericht voor meer informatie.

 

 

Over Lumen
Lumen gelooft dat de mensheid op zijn best is wanneer de manier waarop we leven en werken door technologie wordt verbeterd. Met ongeveer 700.000 kilometer aan glasvezel en klanten in meer dan 60 landen, leveren we het snelste, meest veilige platform voor applicaties en data zodat bedrijven, overheidsinstellingen en gemeenschappen geholpen kunnen worden om bijzondere ervaringen te leveren.

Ga voor meer informatie over het Lumen netwerk, edge-cloud-, beveiligings- en communicatie- en samenwerkingsoplossingen en ons doel om door middel van technologie menselijke vooruitgang te bevorderen naar news.lumen.com, LinkedIn: /lumentechnologies, Twitter: @lumentechco, Facebook: /lumentechnologies, Instagram: @lumentechnologies en YouTube: /lumentechnologies

 

Het merk Lumen werd gelanceerd op 14 september 2020. Als gevolg daarvan wordt CenturyLink, Inc. aangeduid als Lumen Technologies, of kortweg Lumen. De wettelijke naam CenturyLink, Inc. zal naar verwachting formeel worden gewijzigd in Lumen Technologies, Inc. na voltooiing van alle toepasselijke vereisten.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws