Nieuws

Heras, Expert in Perimeter Protection, wordt partner van de Dutch Data Center Association

Heras, Expert in Perimeter Protection, wordt partner van de Dutch Data Center Association

Heras, expert in totaaloplossingen, sluit zich aan als partner bij het netwerk van de Dutch Data Center Association (DDA). Heras heeft zich ontwikkeld van klein Nederlands familiebedrijf tot vooraanstaand Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen, o.a. geschikt voor datacenters. Het bedrijf specialiseert zich in hekwerken en poorten en opereert vanuit 6 landen met meer dan 950 hoogopgeleide experts.

 

Experts in perimeter protection
Fysieke perimeter beveiliging laat zich het best omschrijven als systemen en technologieën die zijn ontworpen om mensen en middelen te beschermen binnen een afgebakend gebied. Deze bescherming bestaat uit het voorkomen van ongeautoriseerde fysieke betreding.

De eerste beschermingslaag is de perimeter waarvoor het Heras Security Model is ontwikkeld. Dit model bestaat uit vijf elementen: afbakenen, ontmoedigen, vertragen, detecteren en gecontroleerde toegang verlenen. Heras biedt beveiliging van de totale perimeter middels geïntegreerde oplossingen Tot dit aanbod behoort hekwerk, toegang & controle, detectie, geïntegreerde systemen, installatie, integratie en service.

Samenwerking versterkt beide partijen
Jan van Putten, Key Accountmanager: “Middels de samenwerking met de DDA zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche, en kunnen we die informatie op de juiste manier verwerken in ons aanbod. Heras heeft ruime ervaring opgedaan bij verschillende datacenters in Nederland en in omringende landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zweden. Deze opgedane kennis delen we graag met de deelnemers van de DDA. Op die manier kunnen we de DDA-deelnemers bewust maken van de vele mogelijkheden op het gebied van de beveiliging van de perimeter van een datacenter. Heras kan zo situatie- en klantspecifiek bijdragen aan de maximale up-time en minimalisering van beveiligingsrisico’s.”

Stijn Grove, Directeur van de Dutch Data Center Association, spreekt ook positief over het nieuwe partnership met Heras. “Fysieke beveiliging is een cruciaal onderdeel van de dienstverlening van onze deelnemers,” zo zegt Grove. “De ervaring en expertise van Heras is daarmee een mooie toevoeging aan ons brede netwerk. Andersom biedt de connectie met het DDA-netwerk ook veel mogelijkheden voor Heras. We zijn verheugd dat we een Nederlands familiebedrijf die uitgegroeid is tot een Europees vooraanstaande organisatie mogen representeren.”

Over Heras
Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij tijdelijke en permanente oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Onze perimeter protection oplossingen zijn een combinatie van producten en diensten, bestaande uit hekwerken, toegang & controle en detectieproducten ondersteund door projectmanagement, integratie, installatie, inbedrijfstellings- en onderhoudsdiensten. Ons doel is om erkend te worden als premium perimeter protection merk in Europa, aangetoond door onze betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid.

www.heras.nl

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws