Nieuws

Serverfarm wordt deelnemer van de Dutch Data Center Association

Serverfarm wordt deelnemer van de Dutch Data Center Association

Serverfarm, de innovatieve ontwikkelaar en operator van datacenters in Europa en Noord-Amerika, kondigt aan dat het is toegetreden tot de Dutch Data Center Association (DDA). De DDA is de brancheorganisatie voor datacenters in Nederland met als missie het versterken van economische groei en het profileren van de datacentersector bij overheid, media en de samenleving.

Serverfarm beheert en bezit wereldwijd negen datacenters, waaronder locaties in het centrum van Amsterdam. Verder beheert Serverfarm meer dan 700+ locaties in 40 landen met haar Data Center as a Service (DMaaS) platform. Zodoende sluit Serverfarm zich bij de DDA aan als hoogwaardige leverancier van datacenters en datacenter managementoplossingen.

“Nederland is een strategische locatie voor de toekomstplannen van Serverfarm, ons datacenter gelegen in het centrum van Amsterdam, is aangesloten tot alle grote fiber partijen”, aldus Jochem Steman, VP Europe bij Serverfarm. “Als deelnemer van de Dutch Data Center Association, worden we onderdeel van een brancheorganisatie die bestaat uit industrie-experts. We geloven dat samenwerking de beste manier is om vooruit te komen en zijn daarom verheugd om samen te werken met de DDA en de aangesloten deelnemers, partners en belangenorganisaties.”

DDA verheugt zich op de toetreding van Serverfarm, laat Stijn Grove, Managing Director van de DDA, weten: “Serverfarm is een waardevolle toevoeging aan ons netwerk. Als innovatieve wereldspeler die gespecialiseerd is in DMaaS en eigenaar is van een eigen datacenter in Nederland versterkt Serverfarm ons netwerk met kennis en ervaring. We delen de visie om de datacenterbranche op een gezonde en duurzame manier te laten groeien en alleen samen kunnen we dit waarmaken.”

Over Serverfarm
Serverfarm is de wereldwijde leider in Data Center Management as a Service (DMaaS), met hun deskundige team, bewezen platform en processen, en internationale portfolio van speciaal gebouwde faciliteiten. Al meer dan 24 jaar integreert het bedrijf innovatie, duurzaamheid en digitale transformatie hun missie en cultuur. Via Serverfarm’s cloud-gebaseerde InCommand Services®-platform maximaliseren organisaties hun operationele efficiëntie terwijl ze controle krijgen over hun kritieke IT-infrastructuur. Serverfarm leidt de industrie met hun moderniseringsaanpak, die de wereldwijde CO2-uitstoot vermindert, en bekroond leiderschapsteam.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws