Nieuws

7Digits B.V., allround partner op het gebied van ITAD, sluit zich aan bij Nederlandse branche organisatie voor datacenters

7Digits B.V., allround partner op het gebied van ITAD, sluit zich aan bij Nederlandse branche organisatie voor datacenters

Het in Pijnacker gevestigde bedrijf 7Digits B.V., allround partner op het gebied van IT Asset Disposition, heeft zich recent aangesloten als partner van de Dutch Datacenter Association (DDA). Met de toetreding positioneert 7Digits zich in het gevarieerde netwerk van de branche organisatie en verbreedt met haar diensten en oplossingen het ecosysteem van datacenter toeleveranciers.

Rob Lips, CEO 7Digits B.V. “De samenwerking met de Dutch Data Center Association (DDA) is er één waar we met veel enthousiasme instappen. Een heel mooi en waardevol platform waarbij veel dito potentiële klanten en opdrachtgevers zijn aangesloten. Met name met onze services op het gebied van datavernietiging en Value Recovery denken we goed van dienst te kunnen zijn. Laagdrempelig, altijd met een glimlach en waarden als ontzorgen, (data)veiligheid, duurzaamheid als aangeboren talent in ons DNA.”


Veilige en duurzame oplossing voor afgeschreven hardware

7Digits B.V. is de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een allround ITAD-bedrijf. 7Digits B.V. koopt/verwerkt nieuwe en gebruikte hardware en vernietigt alle data c.q. software die hierop staan. 7Digits B.V. biedt een veilige en duurzame oplossing voor afgeschreven hardware. De data worden immers vernietigd of volledig verwijderd. Daarnaast wordt er met deze oplossing een steentje bijgedragen aan een circulaire wereld. “Uw data zijn bij ons in veilige handen. Deze worden tot de laatste byte verwijderd.” aldus 7Digits B.V.

Dutch Data Center Association is enthousiast over de toetreding van 7Digits B.V. Het netwerk van de branche organisatie bestaat uit meer dan 100 leveranciers van datacenter oplossingen. “7Digits is een mooie toevoeging aan dit datacenter ecoysteem. De diensten van 7Digits bieden een meerwaarde voor datacenter operators in Nederland en zorgen bovendien voor verdere verduurzaming van de IT-markt. De focus op circulariteit laat zien dat 7Digits toekomstbestendig is en een toegevoegde waarde kan bieden aan de huidige markt.” Aldus Stijn Grove, Managing Director Dutch Data Center Association.

Maak op 13 oktober tijdens de Green Data Center Conference kennis met 7Digits B.V. Kijk voor meer informatie op www.7digits.eu of neem direct contact op met Reinier Loozekoot: reinier@7digits.eu.

Foto: Reinier Loozekoot (7Digits) & Stijn Grove (DDA).

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws