Nieuws

Vincent in ‘t Veld volgt Michel van den Assem op als Managing Director Nederland

Vincent in ‘t Veld volgt Michel van den Assem op als Managing Director Nederland

Michel van den Assem draagt zijn functie als Managing Director Digital Realty Nederland over aan Vincent in ’t Veld, SVP Service Providers & Market Strategy, en sinds 2008 werkzaam bij Digital Realty. Vincent zal per 1 februari starten in zijn nieuwe rol.

“Het was geen eenvoudige keuze om te stoppen”, legt Michel uit. Michel van den Assem kwam ruim 23 jaar geleden bij Interxion toen onze eerste datacenters in Europa openden. Sindsdien is hij een drijvende kracht geweest achter de groei in Nederland van onze datacenters, diensten, klanten en het toegewijde Nederlandse team. “Digital Realty bruist en de mogelijkheden zijn enorm. Toch voel ik dat dit het juiste moment is om meer tijd vrij te maken voor mijn privéleven. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om deze rol te vervullen en kan met trots aankondigen dat wij een goede opvolging hebben gevonden.”

Vincent in ’t Veld heeft in zijn EMEA en global functies kennis van zowel de Nederlandse als internationale markt geworven, heeft met visie een grote bijdrage geleverd aan onze wereldwijde strategie en is klaar voor een stap als Managing Director.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws