Nieuws

DDA verwelkomt Maunt als partner

DDA verwelkomt Maunt als partner

Dutch Data Center Association (DDA), brancheorganisatie van datacenters in Nederland, verwelkomt Maunt als partner van hun netwerk. Door deze samenwerking verbindt Maunt zich aan de Nederlandse datacenters en zetten zij zich gezamenlijk in om de groei van de digitale economie te versterken.

Stijn Grove, directeur van de DDA over de samenwerking: “Iedereen gaat steeds meer online leven en we zien dat ook alle verdienmodellen digitaal worden. Dit is allemaal mogelijk dankzij de uitstekende digitale infrastructuur die we in Nederland hebben bestaande uit, onder andere, glasvezelnetwerken, zendmasten en datacenters. Maunt is een hoogwaardige, servicegerichte aanbieder van glasvezeloplossingen voor telecom en datacenters. Wij zijn dan ook verheugd als brancheorganisatie dat Maunt het netwerk van DDA komt versterken”.

Maarten Verbunt, directeur van Maunt, zegt over de samenwerking: “Met ruim 20 jaar ervaring in glasvezelnetwerken -en componenten voor datacenters dragen wij als partner graag bij in de verdere groei en ontwikkeling van de digitale economie.”

Meer informatie over Maunt is te vinden op www.maunt.com.

Over DDA
DDA, afkorting voor Dutch Data Center Association, is de Nederlandse brancheorganisatie die 93% van de marktleidende datacenters in Nederland vertegenwoordigd. De organisatie heeft de missie om de economische groei te versterken en de datacenter sector op de juiste manier te profileren richting de overheid, media en samenleving. Ze focussen zich op drie verschillende gebieden: Energie & Duurzaamheid, Onderwijs & Werkgelegenheid en Digitale Economie & Mainport. Meer informatie vind je op www.dutchdatacenters.nl.

Over Maunt
Maunt legt de focus op design en distributie van glasvezelcomponenten voor telecom en
datacenters. Van advies tot aflevering garanderen zij een glashelder proces. Door de slimme
automatisering van processen hebben de medewerkers van Maunt meer tijd voor klanten en het design van de beste oplossingen.

Gerelateerd

Meest gelezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws