Partners

Rahi systems

Rahi Systems biedt een reeks oplossingen en diensten die de prestaties, de stabiliteit en de efficiëntie van de geïntegreerde omgeving van vandaag maximaliseren. We helpen ervoor te zorgen dat gebruikers toegang hebben tot de apparaten en software die ze nodig hebben, en bieden state-of-the-art A / V-apparatuur die effectieve communicatie en samenwerking mogelijk maakt.

Onze datacenter infrastructuur oplossingen helpen organisaties bij het creëren van een dynamische en efficiënt beheerde omgeving die kan reageren op de zakelijke eisen van vandaag. Het Rahi-team heeft ook expertise in computer-, opslag-, netwerk- en beveiligingstechnologieën en cloudplatforms en -diensten.

Ons team heeft de mogelijkheid om datacenters van elke omvang te optimaliseren en robuuste, meerdere leveranciers-oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Al onze oplossingen zijn gebaseerd op dezelfde kernprincipes: maximale beschikbaarheid, verbeterde beveiliging, verhoogde efficiëntie en minimale kosten.

We hebben de processen en vaardigheden ontwikkeld om wereldwijd IT-oplossingen aan klanten te leveren. Onze logistieke en distributieteams begrijpen import- en exportprocessen en bieden lokale inkoop-, facturerings-, engineering- en ondersteuningsbronnen.

Diensten

  • Leveren van geavanceerde A/V-apparatuur die effectieve communicatie en samenwerking mogelijk maakt
  • Datacenter omgevingsbeheer
  • Computer-, opslag-, netwerk- en beveiligingstechnologieën
  • Cloudplatforms en -diensten

Terug naar het overzicht van partners

Locatie

Rahi Systems Europe BV

2132 PZ Jacobus Spijkerdreef 402, Hoofddorp

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws