Deelnemers

Systemec

Systemec is een full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland.

Systemec biedt sinds 1997 geavanceerde oplossingen voor internettoegang, beveiligde verbindingen en aanverwante (maatwerk) oplossingen.

Het richt zich op betrokkenheid, maatwerk, hoge betrouwbaarheid en een hoog serviceniveau (SLA).

Met drie datacenters verspreid over de grensregio in Nederland en Duitsland, biedt Systemec ongeëvenaarde premium datacenter diensten. Uniek is dat alle drie de datacenters volgens de hoogst mogelijke veiligheidsstandaarden zijn gerealiseerd met fysiek gescheiden stroom- en internetverbindingen. In potentie zou bij storing of uitval van het stroomnetwerk of het internetverkeer in Nederland, gebruik gemaakt kunnen worden van de Duitse infrastructuur.

Hierdoor is de Systemec Datacenters infrastructuur te classificeren als TIER 3+. We bieden volledig redundante energietoevoer, koelingsvoorzieningen en internetverbindingen.

Certificeringen

Systemec is sinds 2010 gekwalificeerd als Zorg Service Provider (ZSP), tegenwoordig GZN genoemd onder de VZVZ-vlag (voorheen onder Nictiz).

Daarnaast is Systemec ISO27001 gecertificeerd. De scope van de certificering is: ontwerp, aanleg, beheer en exploitatie vanuit eigen datacenters in Nederland en Duitsland van datacenter diensten (Co-location), Networking (Datacommunicatie en IP-services) en Internet Services (Private Cloud, VMWare services, Mail-omgeving, Webbased diensten, VoIP services en securityoplossingen).

Terug naar het overzicht van deelnemers.

Locatie

Systemec Data Centers DC 19

5928 PW Marinus Dammeweg 19, Venlo

Systemec Data Centers DC 25

5928 PW Marinus Dammeweg 25, Venlo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws