Deelnemers

Systemec

Systemec is een zakelijke full-service internet service provider met eigen, state-of-the-art datacenters in Nederland en Duitsland. Als pionier begonnen in 1997, zijn we uitgegroeid tot een zeer ervaren en kundige partner voor geavanceerde en betrouwbare oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur.

We zijn experts op het gebied van datacenter oplossingen, in veilige, duurzame carrier- en cloud- neutrale, digitale ecosystemen. Onze focus ligt hierbij op colocation, connectiviteit en cloud services. De Systemec datacenters bieden dit dan ook allemaal op hoog niveau. Met een uitstekende betrouwbaarheid, een hoog serviceniveau (SLA) én hoge beschikbaarheid (99,99%). Alles met aandacht voor duurzaamheid en vergroening.

De datacenters van Systemec zijn Tier3+ en met het cross-borderconcept dubbel redundant: u kunt beschikken over vier datacenters in het Nederlands/Duitse grensgebied. Bij storing of uitval van het stroomnetwerk of het internetverkeer in Nederland, schakelen we ongemerkt over op de Duitse infrastructuur. Ook buiten het grensgebied zijn wij “lokaal” aanwezig.

Certificeringen

Systemec is sinds 2010 gekwalificeerd als Zorg Service Provider (ZSP), tegenwoordig GZN genoemd onder de VZVZ-vlag (voorheen onder Nictiz). Systemec voldoet hiermee aan de strenge eisen om de landelijke uitwisseling van elektronische patiëntendossiers mogelijk te maken. Deze hoge kwaliteitsstandaard is de norm voor al onze datacenterdiensten. Alle gebruikers van onze datacenters profiteren hiervan. 

Daarnaast is Systemec ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. De scope van deze certificering is ontwerp, aanleg, beheer en exploitatie van datacenter diensten vanuit onze eigen datacenters in Nederland en Duitsland. 

Betrokkenheid en klantgerichtheid vormen onze bijzondere toegevoegde waarde en zijn de pijlers voor onze diensten en onze gespecialiseerde medewerkers. Onze engineers helpen en ontzorgen u, waarbij ze graag een stapje extra doen. Systemec biedt u de juiste datacenter oplossing, waarbij maatwerk eerder regel dan uitzondering is. Kijk op onze website www.systemec.nl en neem contact met ons op om te bespreken wat Systemec voor uw organisatie en digitale infrastructuur kan betekenen.

Locatie

Systemec Datacenters DC 19

Marinus Dammeweg 19, Venlo, 5928 PW

Systemec Datacenters DC 25

Marinus Dammeweg 25, Venlo, 5928 PW

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws