Deelnemers

Eurofiber Cloud Infra

Eurofiber Cloud Infra heeft een zestal moderne TIER III-datacenters in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem en Brabant.Vanaf deze locaties huisvesten wij voor een diversiteit aan klanten zowel grote als kleine IT-omgevingen.

 

Eurofiber Cloud Infra is opgericht als onderdeel van de Eurofiber Group om in te spelen op de marktbehoeften aan geïntegreerde IT-infrastructuurdiensten.  Het biedt een open cloud en netwerk infrastructuur die volledig in eigendom is, waaronder eigen energiezuinige Tier III datacenters, een VMware verified private cloud, een software defined network tussen meer dan 90 datacenters en directe koppelingen met onder andere Microsoft and Amazon Web Services. Deze cloud infrastructuur werkt naadloos samen met het eigen landelijk dekkende glasvezelnetwerk van Eurofiber Nederland dat door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is aangemerkt als een vitale infrastructuur. 
 Aangezien Eurofiber de gehele infrastructuur keten in eigendom en eigen beheer heeft, is Eurofiber in staat om de verschillende elementen naadloos op elkaar af te stemmen.  Dit resulteert in unieke (maatwerk)oplossingen, maximale flexibiliteit en superieure IT-infrastructuur performance voor onze klanten. We leveren onze toonaangevende IT-infrastructuuroplossingen aan overheden, gemeenten, de zorg, het onderwijs, financiële instellingen, middelgrote- en grote ondernemingen en IT-service providers.   

Locatie

Datacenter Nedzone

4651 SL Drukkerij 6, Steenbergen

Datacenter Amsterdam

2132 WS Parellaan 9, Hoofddorp

Datacenter Arnhem

6802 EG Tivolilaan 251, Arnhem

Datacenter Brabant

5145 RA Gragtmansstraat 1b, Waalwijk

Datacenter Rotterdam

2952 CB van Coulsterweg 6, Alblasserdam

Datacenter Utrecht

3737 BE Koningin Wilhelminaweg 471, Groenekan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws