Deelnemers

Eurofiber Cloud Infra

Eurofiber Cloud Infra heeft een zestal moderne TIER III-datacenters in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem en Brabant.Vanaf deze locaties huisvesten wij voor een diversiteit aan klanten zowel grote als kleine IT-omgevingen.

 

Eurofiber Cloud Infra is opgericht als onderdeel van de Eurofiber Group om in te spelen op de marktbehoeften aan geïntegreerde IT-infrastructuurdiensten.  Het biedt een open cloud en netwerk infrastructuur die volledig in eigendom is, waaronder eigen energiezuinige Tier III datacenters, een VMware verified private cloud, een software defined network tussen meer dan 90 datacenters en directe koppelingen met onder andere Microsoft and Amazon Web Services. Deze cloud infrastructuur werkt naadloos samen met het eigen landelijk dekkende glasvezelnetwerk van Eurofiber Nederland dat door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is aangemerkt als een vitale infrastructuur. 
 Aangezien Eurofiber de gehele infrastructuur keten in eigendom en eigen beheer heeft, is Eurofiber in staat om de verschillende elementen naadloos op elkaar af te stemmen.  Dit resulteert in unieke (maatwerk)oplossingen, maximale flexibiliteit en superieure IT-infrastructuur performance voor onze klanten. We leveren onze toonaangevende IT-infrastructuuroplossingen aan overheden, gemeenten, de zorg, het onderwijs, financiële instellingen, middelgrote- en grote ondernemingen en IT-service providers.   

Location

Datacenter Nedzone

Drukkerij 6, Steenbergen, 4651 SL

Datacenter Amsterdam

Parellaan 9, Hoofddorp, 2132 WS

Dataplace Arnhem

Tivolilaan 251, Arnhem, 6802 EG

Datacenter Brabant

Gragtmansstraat 1b, Waalwijk, 5145 RA

Datacenter Rotterdam

van Coulsterweg 6, Alblasserdam, 2952 CB

Datacenter Utrecht

Koningin Wilhelminaweg 471, Groenekan, 3737 BE

Subscribe to our newsletter

Stay informed about the latest data center news!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws