Deelnemers

ENGIE

ENGIE biedt schaalbare en bedrijfszekere datacenter oplossingen met toegang tot breedbandverbindingen. De bedrijfszekerheid van ons is gebaseerd op de TIER III standaard welke een 24/7 optimale omgeving vormt voor klanten.

Als housing en ICT infrastructuur provider biedt ENGIE haar klanten o.a. housing faciliteiten aan ten aanzien van ICT-infrastructuur, waarbij de cliënt zeggenschap houdt over zijn ICT-diensten en hardware.

In ons datacenter kan gekozen worden uit gemeenschappelijke of private dataruimtes (suites). Waarbij ENGIE voorziet in de energie- en koelvoorzieningen, beveiliging en brandpreventie.

Als carrier neutraal datacenter kunnen klanten zelf een provider kiezen, maar wij kunnen ook de gehele connectiviteit verzorgen. Zowel naar klantlocaties als publieke clouds zoals Azure of Amazon. Welke redundant zijn aangesloten via Amsterdam en Brussel. Ook biedt ENGIE de mogelijkheid tot het overnemen van datacenter activiteiten zodat een ‘virtueel’ datacenter gerealiseerd wordt. ENGIE biedt vanuit haar datacenter ook verbinding tot haar datacenter-grid, Disaster Recovery, twinning of backup naar o.a. Amsterdam, Utrecht, België of Duitsland. Niet alleen zijn alle grote providers zoals Tele2, Eurofiber, KPN, BT, Ziggo en Vodafone aanwezig maar bieden wij ook ontsluiting naar NLIX, NDIX, DE-IX en B-NIX.

Ons datacenter garandeert een up-time van 99,982% en wij zijn in bezit van een ISAE 3402 type II verklaring en ISO27001 certificering.

ENGIE loopt voorop in het aanbieden van duurzame oplossingen door gebruik te maken van milieuvriendelijke energiebronnen, maar ook door deel te nemen aan het Green Grid en het European Code of Conduct.

ENGIE biedt organisatorische, financiële en technische stabiliteit voor uw IT-omgeving.

Terug naar het overzicht van deelnemers.

Locatie

ENGIE Datacenter Maastricht

6199 AE Amerikalaan 35, Maastricht-Airport

ENGIE Datacenter Landgraaf

6372 PP Minckelersstraat 2, Landgraaf

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws