Partners

Workrate

Workrate heeft jarenlange specifieke ervaring opgedaan in het werken in datacenters, het initiëren en begeleiden van (grootschalige) beveiligingsprojecten. Vanaf het begin heeft Workrate diensten geleverd aan datacenters, we verbeteren onze diensten voortdurend aan de eisen en behoeften van de klant, specifiek voor de datacentersector. Vandaag is Workrate uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het effectief beveiligen van datacenters.

We gaan verder dan alleen bieden van beveiliging. Workrate gebruikt zijn klantgerichte benadering om een veilig en aangenaam werkomgeving te bieden dat ervoor zorgt dat de werknemers en bezoekers van onze klanten zich kunnen concentreren op hun kerntaken. De kracht van Workrate toont zich in het creëren van de best mogelijke oplossingen voor haar klanten door zoveel mogelijk bestaande middelen in te zetten.

Wij geloven in een combinatie van mensen en technologie. Vriendelijk en gastvrij beveiligingspersoneel dat met gestandaardiseerde processen werkt en die door software wordt ondersteund, zorgt ervoor dat we altijd transparant en in control kunnen zijn en ervoor zorgen dat u altijd aantoonbaar compliant bent.

Services

We noemen dit onze: MENSELIJKE SYSTEMEN.

Diensten

  • Beveiliging, bemande bewaking
  • Consultancy, beveiligingsprocessen
  • Software voor beveiliging en naleving

Locatie

Schiphol-Rijk

Tupolevlaan 103, Schiphol-Rijk, 1119 PA

Schiphol

Shannonweg 26, Schiphol, 1118 LA

Dordrecht

Noordhoevelaan 68, Dordrecht, 3319 CH

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws