Partners

SADC

SADC ontwikkelt hoogwaardige, toegankelijke, (inter) nationaal concurrerende bedrijfslocaties in de Amsterdam Airport regio. Wij geloven dat bedrijven het beste worden bediend met bedrijvenparken waar het bedrijf kan groeien en concurreren, die gemakkelijk te bereiken zijn en waar het personeel graag werkt. Al onze bedrijvenparken zijn dienovereenkomstig ontworpen.

Green Data Center Campus: de beste locatie voor uw datacenter In samenwerking met Green IT en andere gespecialiseerde partners heeft SADC een Green Data center Campus-concept ontwikkeld: een plek waar datacenters, servicepartners en datacenterspecialisten uit IT, energie, engineering en onderzoeksinstituten een datacenterecosysteem vormen.

Naast de overduidelijke voordelen van connectiviteit, is dit campusconcept toonaangevend op het gebied van duurzaamheidsonderzoek en -toepassing en helpt het bij het realiseren van steeds energiezuinigere datacenters, groene software en digitale infrastructuur. We verhogen de energie-efficiëntie en verminderen de uitstoot door SMART IT-oplossingen te onderzoeken en testen. Er worden bijvoorbeeld meer middelen gebouwd om restwarmte te verzamelen, te transporteren en te recyclen.

De Metropoolregio Amsterdam wordt vaak de Poort naar Europa genoemd. Dit is zo omdat:

-Nederland een van de meest bekabelde landen ter wereld is
– 11 van de 15 Europese onderzeese kabels komen hier aan land
-Het datacenter is rechtstreeks verbonden met de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) .AMS-IX is de grootste carrier-neutrale internationale uitwisseling van Europa
– Meerdere routings worden gebruikt om netwerkredundantie te versterken
– Flexibele kabelzones
-Een uiterst betrouwbaar energienetwerk en het netwerk met de laagste latentie van Europa
– Meer dan 130 datacenters in deze regio met een IT-vloer> 100 m2

Diensten

  • Ontwikkeling van hoogwaardige, toegankelijke, (inter) nationaal concurrerende bedrijfslocaties

Locatie

SADC NV

Evert van de Beekstraat 356, Schiphol, 1118 CZ

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws