Partners

Exagate

Exagate, onderdeel van de Acik Holding, werd in 2010 opgericht als een R&D-bedrijf voor de productie en levering van omgevingsmonitoring- en energiebeheeroplossingen voor datacenters, serverruimtes en gerelateerde IT-infrastructuren. Zij hebben een kantoor en productielocatie in Istanbul, Turkije. Vorig jaar augustus opende Exagate hun kantoor in Amsterdam dat de uitvalsbasis is voor de Nederlandse en EMEA-markt.

Een aanzienlijk deel van hun inkomsten vloeit terug naar de R&D-afdeling om de oplossingen nog verder te verbeteren. Zij bieden hoogwaardige, klantspecifieke oplossingen zoals omgevingsmonitoringsystemen, standaard- en intelligente stroomverdelers (rack PDUs) en batterij management systemen (BMS).

Exagate oplossingen worden ingezet in high-density en complexe IT-infrastructuren zoals datacenters, computer- of serverruimtes, MER’s en SER’s en afgelegen locaties zoals filialen en GSM-stations. Zij staan bekend als betrouwbare partner en hun oplossingen zijn onder andere in gebruik bij Turkcell, Turkish Telecom, Vodafone en vele anderen.

 

Locatie

Exagate BV

Schiphol Boulevard 127, Amsterdam, 1118 BG

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws