Partners

Econocom Nederland B.V.

Econocom
De Econocom Group, 50 jaar geleden opgericht, is een pionier in het ondersteunen van de digitale transformatie van bedrijven. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, biedt Econocom een breed scala aan oplossingen die bedrijven ondersteunen bij het transformeren en optimaliseren van hun digitale omgeving. Onze oplossingen richten zich op de ontwikkeling en transformatie van de werkplek, audiovisuele en unified communications oplossingen, digitale signage, en IT-infrastructuren.

Econocom’s diensten bestrijken het volledige scala aan expertises die nodig zijn voor elk digitaal project. Dit begint bij de ontwerpfase, waarin we bedrijven ondersteunen bij de keuze én financiering van de meest geschikte digitale oplossingen. Gevolgd door uitrol van de apparatuur, waarvoor we uitgebreide outsourcingdiensten aanbieden en verschillende services, waaronder refurbishment aan het einde van de levensduur. Hierdoor benutten bedrijven hun technologische investeringen optimaal en dragen zij tegelijkertijd bij aan de circulaire economie.

Met een aanwezigheid in 16 landen en met meer dan 8.800 medewerkers, heeft Econocom een sterke internationale aanwezigheid. We zijn genoteerd aan Euronext in Brussel en maken deel uit van de Bel Mid en Family Business indices. In 2023 genereerde Econocom een omzet van €2,7 miljard, wat onze positie als toonaangevende speler in de sector bevestigt.

Onze toewijding aan klanttevredenheid en innovatie stimuleert ons om voortdurend nieuwe manieren te vinden om waarde toe te voegen aan de bedrijven die we ondersteunen. Ontdek hoe Econocom jouw bedrijf kan helpen bij het realiseren van een succesvolle digitale transformatie en duurzame groei. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en oplossingen.

 

Locatie

Econocom Nederland B.V.

Computerweg 22 , Utrecht, 3542 DR

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws