Partners

AP Nederland

AP, opgericht in 2001, is een specialist op het gebied van ontwerp en interne assemblage en productie van schakelkasten en laagspanningsdistributiepanelen voor kritieke infrastructuren. Het bedrijf is actief voor klanten met een kritieke infrastructuur zoals datacenters, EV-toepassingen, gezondheidszorg , tuinbouw, landbouw en engineering van industriële machines. AP is ook actief op het gebied van ontwerp en productie van zijn eigen merk OEC Power Solutions voor datacenters, medische, industriële en kantoortoepassingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in efficiënte, flexibele en hoogwaardige assemblage en productie binnen de verschillende markten waarin het opereert. Bovendien is het een innovator in deze markten met flexibele oplossingen van topkwaliteit voor zijn klanten.

AP heeft ongeveer 75 werknemers en is gevestigd in Kolham en Schiphol-Rijk, Nederland. Het bedrijf distribueert de producten die voor zijn klanten over de hele wereld worden geproduceerd. AP is onderdeel van Dool Industries, een houdstermaatschappij met activiteiten in Nederland en Canada. Het bedrijf bestaat uit Hortilux Schréder, Agrilight, PL Light Systems en AP en werd opgericht in 1975.

Of het nu gaat om onze slimme PDU’s, een energieverdeler of een Busbar-aftakdoos: AP kan het als totale leverancier leveren. Wij ontwerpen en produceren modulaire stroomoplossingen, onder de merknaam OEC. Wij leveren Power Distribution Units (PDU’s), railsystemen, verdeeldozen, laagspanningsdistributiepanelen en oplossingen voor energiebeheer. We doen dit voor datacenters, medische, industriële en kantoortoepassingen. We kunnen alle producten volledig op maat samenstellen, zodat deze aan uw specifieke wensen en eisen voldoen.

We werken samen met verschillende grote datacenters, systeemintegrators en bedrijven met een dataruimte in Nederland. Hierdoor kunnen we innovatieve ideeën ontwerpen en integreren in onze portfolio. Naast innovatie staan betrouwbaarheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel.

Diensten

  • Veilige en consistente stroomverdeling naar behoefte tot 4000 ampère
  • Energieoplossingen met een focus op veiligheid, kostenefficiëntie en flexibiliteit

Locatie

AP Nederland BV

A. Plesmanlaan 15, Kolham, 9615 TJ

AP Nederland BV

Tupolevlaan 107, Schiphol-Rijk, 1119 PA

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws