Partners

AKSA

Aksa Power Generation is een van de top 5 fabrikanten van Power Generation Systems in de wereld en is een dochteronderneming van Kazancı Holding, een energie conglomeraat met $ 3,2 miljard inkomsten wereldwijd. 

Als Aksa Power Generation blijven we investeren om in 2025 tot de top 3 fabrikanten van stroomaggregaten in de wereld te behoren. Ook hebben we onlangs ons production & trade center in Nederland geopend met deze visie. 

AKSA is actief op het gebied van productie, technologische ontwikkeling, marketing en distributie van stroomopwekking en energiesystemen. Het assortiment van het bedrijf, dat aan 173 landen wordt verkocht, omvat: dieselgeneratoren, draagbare generatoren, scheepsgeneratoren, aardgasgeneratoren, bedieningspanelen, geluidswerende overkappingen en lichtmasten. Productie van de producten vindt plaats in Turkije, China, de VS en een gloednieuw trade and assembly center in Nederland om om de Europese markt te bedienen.

In de R&D-faciliteiten in Istanbul-Turkije en Changzhou-China werken ingenieurs aan de ontwikkeling van hardware- en softwareoplossingen om onze klanten hoogwaardige kwaliteitsproducten te leveren. Als expert in gesynchroniseerde projecten zijn Aksa’s R&D teams de eerste in Turkije die eigen productontwerpen ontwikkelen en is een van de eerste aardgasgenerator fabrikanten in de wereld. Aksa voorziet periodiek en continu in de stroombehoefte en biedt haar klanten het Remote Monitoring System aan waarmee de generatoren overal ter wereld technisch gecontroleerd kunnen worden.

Naast standaard producten produceert Aksa ook op maat gemaakte producten die aan de specifieke eisen van klanten voldoen. Het belangrijkste element van Aksa’s strategie is het leveren van producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, hoge kwaliteit, energie-efficiënt, laag geluidsniveau en lage emissie. AKSA biedt de consument maximale voordelen tegen internationaal concurrerende prijzen, gunstige betalingsvoorwaarden en kortere levertijden.

Meer informatie over AKSA’s datacenter oplossingen vindt u hier.

 

Locatie

AKSA POWER GENERATION EUROPE BV

Merwedestraat 48P, Dordecht, 3313CS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws