Deelnemers

Interconnect

Interconnect is de grootste onafhankelijke internet service provider van Nederland. Sinds 1995 ondersteunt Interconnect IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door de expertise op het gebied van cloud, connectivity, datacenters en security richten klanten zich zorgeloos op hun kernactiviteiten.

Hightech datacenters

Interconnect beschikt over twee hightech datacenters. Deze datacenters, gelegen in respectievelijk ’s-Hertogenbosch (hoofdkantoor) en Eindhoven, zijn volledig in eigen beheer en bieden ruimte voor organisaties van elk formaat. Of het nu gaat om een enkele server of een volledige zaal. Door de grote invloed van IT op business continuity gelden strikte continuïteitseisen voor IT. Om aan deze vraag te voldoen biedt Interconnect de twin datacenteroplossing.

Betrouwbaarheid en continuïteit

Alles draait bij Interconnect om betrouwbaarheid. Dit gaat veel verder dan alleen redundante apparatuur. Security, naast cloud, connectivity en datacenters, het vierde speerpunt van Interconnect, is daarbij van het allergrootste belang. Hieronder vallen een aantal (nieuwe) diensten, namelijk: anti-DDoS, Managed Firewall, Back-Up Veeam, Public Cloud Connect en IP-VPN.

Buiten dit alles is Interconnect ISO 9001, ISO 27001 en ISO 14001 gecertificeerd. Daarmee voldoet Interconnect aan strenge eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en milieumanagement. Tevens committeert Interconnect zich aan de doelstelling deze zaken doorlopend te monitoren en te verbeteren. Interconnect helpt ICT-professionals om de betrouwbaarheid van ICT-oplossingen te optimaliseren en de bereikbaarheid van organisaties te garanderen. De behulpzame en deskundige medewerkers maken Interconnect tot een dienstverlener waar relaties blindelings op kunnen vertrouwen. Interconnect biedt zijn klanten simpelweg rust.

Locatie

Den Bosch

Het Sterrenbeeld 55, s-Hertogenbosch, 5215 MK

Eindhoven

Park Forum 1041, Strijp, Eindhoven, 5657 HJ

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws