Deelnemers

Equans

Equans biedt schaalbare en bedrijfszekere datacenter oplossingen met toegang tot breedbandverbindingen. De bedrijfszekerheid van ons is gebaseerd op de TIER III standaard welke een 24/7 optimale omgeving vormt voor klanten. 

Als housing en ICT infrastructuur provider biedt Equans haar klanten o.a. housing faciliteiten aan ten aanzien van ICT-infrastructuur, waarbij de cliënt zeggenschap houdt over zijn ICT-diensten en hardware. In onze datacentra kan gekozen worden uit gemeenschappelijke of private dataruimtes (suites). Waarbij Equans voorziet in de energie- en koelvoorzieningen, beveiliging en brandpreventie. Als carrier neutrale datacentra kunnen klanten zelf een provider kiezen, maar wij kunnen ook de gehele connectiviteit verzorgen. Zowel naar klantlocaties als publieke clouds zoals Azure of Amazon. Welke redundant zijn aangesloten via Amsterdam en Brussel. Ook biedt Equans de mogelijkheid tot het overnemen van datacenter activiteiten zodat een ‘virtueel’ datacenter gerealiseerd wordt. Equans biedt vanuit haar datacentra ook verbinding tot haar datacenter-grid, Disaster Recovery, twinning of backup naar o.a. Amsterdam, Utrecht, België of Duitsland. Niet alleen zijn alle grote providers zoals Tele2, Eurofiber, KPN, BT, Ziggo en Vodafone aanwezig maar bieden wij ook ontsluiting naar NLIX, NDIX, DE-IX en B-NIX. 

Onze datacentra garanderen een up-time van 99,982% en wij zijn in bezit van een ISAE 3402 type II verklaring en ISO27001 certificering. Equans loopt voorop in het aanbieden van duurzame oplossingen door gebruik te maken van milieuvriendelijke energiebronnen, maar ook door deel te nemen aan het Green Grid en het European Code of Conduct. Ook biedt Equans diverse andere diensten zoals, IAAS (DRAAS), Connectivity en Security. Equans geeft organisatorische, financiële en technische stabiliteit aan uw IT-omgeving. 

Mede door de kennis van eigen datacenters is Equans specialist op het gebied van datacenters. Equans kan u geheel ontzorgen op het gebied van analyse, consultancy, engineering, installatie, beheer en onderhoud van datacenters voor zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande datacenters.

Locatie

EQUANS Datacenter Landgraaf

Minckelersstraat 2, Landgraaf, 6372 PP

EQUANS Datacenter Maastricht

Amerikalaan 35, Maastricht, 6199 AE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws