Publicaties

 

Werken voor Datacenters 2019

Werken voor datacenters, een baan met perspectief! Kiezen voor een carrière in een datacenter biedt enorme kansen voor starters en professionals die bij willen dragen aan de ontwikkeling van een van de grootste fenomenen van deze tijd, namelijk het Internet. Datacenters hebben een onmisbare rol in onze digitale samenleving en economie. Maar wie houden het datacenter en dus het internet nu eigenlijk draaiende?

Om starters, studenten en scholieren te enthousiasmeren voor een baan in de datacenterindustrie, brengt de DDA de banenbrochure uit. In deze brochure lees je een variatie aan interviews met professionals uit de industrie. De brochure omvat interviews met o.a. datacenter engineers, een beveiligingsbeambte en operation teamleiders.

De brochure dient als handleiding en gids voor starters, studenten en scholieren die interesse hebben in een carrière in de datacenter industrie. Zo schetsen we een duidelijk beeld van de werkzaamheden binnen de industrie. Lees ook dé vijf redenen om in deze unieke industrie te werken!

Download het volledige rapport via onderstaand formulier

Werken voor Datacenters 2019

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws