Publicatie

Cyber Awareness: NIS2

Datacenters spelen een cruciale rol in onze moderne samenleving. Ze zijn verantwoordelijk voor het opslaan, beheren en verwerken van grote hoeveelheden data die door overheden, bedrijven en burgers worden gebruikt. Zonder datacenters zou onze digitale wereld en economie niet functioneren.

De cruciale positie van datacenters en leveranciers binnen het digitale ecosysteem zorgt ervoor dat deze organisaties vanaf 1 januari 2025 moeten voldoen aan de NIS2-richtlijn. Deze Europese wet is de opvolger van de originele NIS (Network & Information Security) en is van kracht om de cyberveiligheid van organisaties die behoren tot de kritieke infrastructuur te waarborgen.

Datacenters zullen maatregelen moeten nemen om zichzelf te beschermen tegen cyberaanvallen. In deze whitepaper leggen de Dutch Datacenter Association (DDA), Secior, Honeywell en ATS Global uit wat de NIS2-richtlijn betekent voor jouw organisatie, wat de implicaties zijn en welke stappen datacenters moeten nemen om zo aan de NIS2 te voldoen. 

Download het volledige rapport via onderstaand formulier

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens vindt u in ons privacy statement.
Cyber Awareness: NIS2

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws