Partners

Zumtobel

Zumtobel is een internationale toonaangevende leverancier van duurzame innovatieve connectieve verlichtingsoplossingen, verlichtingscomponenten en bijbehorende services. Al meer dan 50 jaar ontwikkelt Zumtobel innovatieve, op maat gemaakte verlichtingsoplossingen die voldoen aan extreem hoge eisen op het gebied van ergonomie, economische efficiëntie en milieuvriendelijkheid en leveren ook esthetische meerwaarde.

Zumtobel is zeer actief als leverancier en kennispartner in de datacenterindustrie in Nederland. De combinatie van LED-licht en lichtregelsystemen biedt een energiezuinige oplossing die zowel bespaart op energie- als onderhoudskosten. Verlichtingsoplossingen van Zumtobel worden gekenmerkt door een integrale aanpak. Het bedrijf speelt in op de behoeften van klanten en de behoeften van gebruikers afzonderlijk in verschillende toepassingsgebieden. Perfecte verlichtingskwaliteit voldoet aan maximale energie-efficiëntie. Van toepassingsgericht lichtontwerp tot het gebruik van innovatieve lichtbronnen en armaturen en intelligent lichtmanagement, Zumtobel levert een waardevolle bijdrage aan de levenscyclusanalyse van een gebouw.

Zumtobel werkt nauw samen met (internationale) consultants, bouw- en managementbedrijven en eindgebruikers van datacenters om de meest innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Naast efficiëntie is ook de bijdrage aan circulariteit belangrijk omdat sommige eindgebruikers ook aan internationale normen moeten kunnen voldoen.

Diensten

  • Ondersteuning en advies datacenters met energiezuinige verlichtingsoplossing
  • Delen van kennis over trends
  • Zorgt voor lichtontwerp en ROI-berekeningen

Terug naar het overzicht van partners

Locatie

ZG Lighting Netherlands BV

1043 NT Radarweg 60, Amsterdam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws