Partners

Vertiv

Vertiv brengt hardware, software, analyse en doorlopende services samen om ervoor te zorgen dat de vitale applicaties van zijn klanten continu draaien, optimaal presteren en groeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële faciliteiten vandaag mee worden geconfronteerd met een portfolio van oplossingen, services voor stroom, koeling en IT-infrastructuur die zich uitstrekt van de cloud tot de rand van het netwerk. Vertiv, met hoofdkantoor in Columbus, Ohio, VS, heeft ongeveer 20.000 mensen in dienst en doet zaken in meer dan 130 landen.

Diensten

  • Kritisch vermogen: UPS, DC-stroomsystemen, industriële AC- en DC-systemen, statische omschakelaars, noodverlichting, stroomregeling en bewaking.
  • Thermisch beheer: behuizing, ruimte, in-rij, rek- en verdampingsvrije koeling, gratis koeling chillers en thermische regeling en bewaking.
  • Rekken en behuizingen: controlekamerinfrastructuur, mobiele werkstations, geïntegreerde oplossingen, rekken en opslag, buitenbehuizingen.
  • Toezicht en beheer: Desktop, IP en Secure KVM, seriële consoles en gateways, IT-beheer, software, toezicht.
  • Diensten: prestatieoptimalisatie, project- en externe diensten, preventief onderhoud, reserveonderdelen en onderdelenbeheer.

Locatie

Vertiv Benelux

Druivenstraat 3, Breda, 4816 KB

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws