Partners

Unica Datacenters

Unica datacenters is de datacenterspecialist in Nederland en Duitsland die technologisch geavanceerde datacenters in Europa realiseert. De wereld verandert en het IT-landschap verandert mee. De vraag naar data en netwerk groeit exponentieel en om dit mogelijk te maken hebben we datacenters nodig. Al meer dan 20 jaar is de kernactiviteit van Unica Data Centers het ontwerpen, bouwen, in bedrijf stellen, configureren, onderhouden en optimaliseren van datacenters.

Als professionals van het datacenter ondersteunen we onze lokale en wereldwijde klanten met duurzame technologische oplossingen. Onze klanten zijn te vinden in alle segmenten: hyperscales, colocaties, telco’s en ondernemingen. Een aantal van onze tevreden terugkerende klanten zijn KPN, Equinix, CenturyLink, Interoute, Deloitte, VodafoneZiggo, Allianz, Booking.com, EON, DHL, verschillende openbare en overheidsorganisaties, ziekenhuizen en verschillende andere gebouwen voor speciale doeleinden.

Als onderdeel van de Unica Group bloeien we door samenwerking. Het is een van onze sterke punten: we weten echt hoe we moeten samenwerken en hebben de ambitie om inventief en vooruitstrevend te zijn, terwijl we de beste service bieden op een no-nonsense manier. We hebben een sterk partnernetwerk, inclusief alle grote datacenter-leveranciers betrokken bij disruptieve technologie. Dit geeft ons toegang tot relevante gedetailleerde informatie en de beste inkoopvoorwaarden.

Unica Data Centers is een talentgericht bedrijf. Onze zeer bekwame teams worden gedreven door nieuwsgierigheid, technologie en innovatie. Samen beslaan ze het volledige Levenscyclus Model van het datacenter, waarin veiligheid en gezondheid stevig verankerd zijn.

We delen kennis en maken gebruik van elkaars vaardigheden en ervaring. Zo blijven we state-of-the-art datacenters creëren.

Diensten

  • Adviseren
  • Engineering
  • Constructie
  • Inbedrijfstelling
  • Configureren
  • Onderhoud Verder hebben we een gespecialiseerd ICT-infrastructuurteam.

Locatie

Unica Datacenters

De Wel 15, Hoevelaken, 3871 MT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws