Partners

Turner & Townsend

Wereldwijde kennis – lokaal toegepast!

Turner & Townsend is een wereldwijd opererend adviesbureau met meer dan 100 kantoren en 7.000 adviseurs en experts op het gebied van programma, project- en bouwkostenmanagement.

In de complexe en steeds veranderende wereld van vandaag willen onze klanten resultaten zien die het verschil maken. Vanaf het begin van een project tot de voltooiing en daarna helpen wij onze opdrachtgevers de resultaten te leveren die voor hen belangrijk zijn. Onze diensten bestrijken het volledige spectrum van consultancy, project voorbereiding, realisatie en overdracht.

Onze collega’s richten zich daarbij op projecten binnen de vastgoed, infrastructuur, industrie en renewables sectoren, waarbij wij onze opdrachtevers op elk moment van hun project met lokale marktkennis, internationale expertise en innovatieve en digitale oplossingen ondersteunen.

Als onderdeel van onze vastgoed sector, zijn datacenters een belangrijke pijler van onze dienstverlening. Wij begrijpen de specifieke druk die gepaard gaat met datacenterontwikkelingen (voor zowel co-locatie als hyperscale) en onderkennen de specifieke uitdagingen en risico’s waarmee deze projecten worden geconfronteerd. Wij lopen consequent voorop bij de ontwikkeling van tier II, III en IV datacenters over de hele wereld voor de belangrijkste spelers in de branche.

Bij de voorbereiding en realisatie van deze datacenter projecten beheren en coördineren wij het team van ontwerpers, aannemers, onderaannemers en gespecialiseerde adviseurs. Wij zorgen voor een effectieve interface met de technische afdeling van onze klant, gespecialiseerde leveranciers, ontwerpers en aannemers. Daarnaast adviseren wij specifiek op de inkoopstrategieën voor de specialistische datacenterbehoeften.

Voor onze datacenter opdrachtgevers maken wij het verschil door onze wereldwijde kennis en ervaring (best practices, benchmark kosten enz.) toe te passen op lokale projecten met specifieke omstandigheden en behoeften. Ook voor Nederland zijn wij zowel het enorme potentieel, als ook de uitdaging, voor verantwoordelijke datacenter ontwikkelingen en willen de groei van de digitale infrastructuur in ons land faciliteren.

Locatie

Rembrandt Tower

Amstelplein 1 – Level 2, Amsterdam, 1096 HA

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws