Partners

Trescal

TRESCAL is een kalibratie-organisatie die al meer dan 48 jaar gespecialiseerd is in het uitvoeren van kalibraties op diverse fysische grootheden, waaronder Druk, Temperatuur, Elektrisch, Geometrisch, Mechanisch, Massa, Relatieve Vochtigheid en overige, met een geldige herleidbaarheid naar de nationale en internationale standaarden.

Hierbij zijn de korte doorlooptijd, kalibratie bij u op locatie, tarieven inclusief justeren en transport door eigen personeel enkele belangrijke voordelen. TRESCAL is in staat om zonder extra kosten via “TrescalView” alle certificaten van uw gekalibreerde meetmiddelen op Internet beschikbaar te stellen, waarbij tevens de volledige herleidbaarheid en historie van de uitgevoerde kalibraties beschikbaar wordt gesteld.

TRESCAL is een organisatie die wereldwijd actief is in meer dan 30 landen vanuit 165 geaccrediteerde laboratoria. Vanuit de Benelux kunnen wij u onze diensten aanbieden vanuit 8 vestigingen met ca. 400 medewerkers.
Vanuit deze locaties zijn wij buiten de kalibraties ook in staat om u van dienst te zijn op Validatiewerkzaamheden, Temperatuur Mapping, Cleanroom inspecties, NEN3140 inspecties van handgereedschappen en 3D productmetingen.

Al onze laboratoria beschikken over de benodigde accreditaties zoals RvA en Belac volgens de EN-ISO 17025, met een zeer veelzijdige scope en lage onzekerheden, welke een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de uitgevoerde kalibraties.

Voor alle details verwijzen wij u graag naar onze website: www.trescal.com

Locatie

Trescal Hengelo BV

Joseph Schumpeterstraat 10, Hengelo, 7559 SG

Trescal Zoetermeer BV

Storkstraat 2-4, Zoetermeer, 2722 NN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws