Partners

Stulz

Klantgerichtheid, ondernemersgeest en technologische expertise – voor bijna 70 jaar vormen deze de basis voor de succesvolle groei van de STULZ Group. De hoeveelheid gegevens in de wereld verdubbelt ongeveer elke 2 jaar. Daarom zijn er meer datacenters nodig die moeten worden voorzien van airconditioning. Een efficiënt gebruik van middelen is vereist. Innovaties van STULZ helpen het stroomverbruik van datacenters en andere bedrijfskritieke applicaties te verminderen.

Koeloplossingen voor elke situatie

Sinds de oprichting in 1959, is STULZ GROEP BV gespecialiseerd in high-end klimaat oplossingen. Vanaf het begin van de onderneming wordt het bedrijf gekenmerkt door intensief contact met haar klanten, een innovatief karakter en een pionier in de introductie van de airconditioning in Nederland. STULZ is dé technologie leider in klimaatoplossingen en service.

De van origine Duitse onderneming wordt gekenmerkt door intensief contact met haar afnemers, een innovatief karakter en een pioniersrol bij de introductie van airconditioning in Nederland. Wij zijn specialisten in ons vakgebied en bezitten een hoog niveau van technische expertise in onder andere datacenters dat zich uitstrekt tot ver buiten onze core business. Het STULZ assortiment omvat precisie koeling zoals: traditioneel koelruimte koeling, high-density koeling, chillers, container modules en luchtbehandelingskasten met adiabatische koeling. STULZ profileert zich als de partner voor klimaatoplossingen met producten in de precisie koeling, comfort koeling, bevochtiging en warmtepompen. STULZ voert daarin de merken van Mitsubishi Heavy Industries, CAREL en REMKO.

Diensten

  • Comfort koeling
  • Bevochtiging
  • Precisie koeling
  • Warmtepompen

Locatie

Stulz Groep BV

Jacobus Ahrendlaan 3, Hoofddorp, 2132 LP

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws