DDA Partners

 

Spie

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Group, de onafhankelijke Europese leider in Multi-technische diensten op het gebied van energie en communicatie.

SPIE Nederland helpt haar klanten bij het ontwerp, de implementatie, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructuur-, industriële en bouwinstallaties.

SPIE Nederland is een van de top 3 technische dienstverleners in Nederland. De bedrijfseenheid ICT Services Data Centers van SPIE Nederland B.V. is een specialist op het gebied van ontwerp, (her) constructie en beheer van datacenters en ICT-voorzieningen. Dit omvat onderwerpen met betrekking tot energie, koeling en connectiviteit. ICT Services Datacenters bieden ook een landelijke pool van ingenieurs en vloerbeheer op klantlocaties. Wij bieden 24/7 door middel van monitoring op afstand van de klantomgeving, waardoor we proactieve diensten kunnen leveren. De juiste mensen, met de juiste expertise op de juiste plaats. Het resultaat voor onze klant? Gegarandeerde continuïteit en beschikbaarheid van services.

Met ons Smart Data Center Services-programma realiseren we kostenefficiëntie voor het onderhoud van datacenters. Naast onderhoud op het gebied van mechanisch en elektrisch levert SPIE ook diensten van Hands & Eye’s in de datacenters. Ons doel is om onderhoud en beheer in de toekomst met steeds grotere efficiëntie uit te voeren. We kunnen dit doen met het juiste gereedschap en onze 24/7 aanwezigheid op de werkplek.

Iedereen die klaar wil zijn voor de toekomst, bouwt vandaag de wereld van morgen. Met dit in gedachten, ontwerpt, bouwt, implementeert en beheert SPIE infrastructuren, datacenters en ICT-voorzieningen.

Diensten

  • Ontwerp, bouw en beheer van datacenters en ICT-voorzieningen
  • 24/7 service via bewaking op afstand
  • Onderhoud van datacenters

Terug naar het overzicht van partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!