Partners

Spie

Elke ICT-ruimte bestaat uit een aantal non-IT componenten die perfect moeten kunnen functioneren en samenwerken. Naast het optimaal inrichten van een ICT-ruimte, is continuïteit en beschikbaarheid cruciaal. SPIE is hierin een betrouwbare en deskundige partner, zowel in de ‘Grey-space’ als de ‘White-space’ gebieden van een datacenter. Vanaf het advies op maat, ontwerp, volledige turn-key realisatie tot aan het beheer van ruimtes van 5m2 tot 5.000m2 staan wij voor u klaar.

In onze aanpak zoeken we altijd naar de juiste balans tussen duurzaamheid, veiligheid, technologie en kosten efficiëntie. Met meer dan 30 jaar ervaring, een multidisciplinair team en succesvolle realisaties binnen onder andere productieomgevingen, colocaties, telecom- en breedbandproviders, Enterprise, Edge computing, MKB, financiële- zorg en overheidsinstellingen, bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor uw project en onderhoudsdiensten.

SPIE is de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening. SPIE begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland. Met meer dan 47.200 medewerkers en een sterke lokale aanwezigheid, genereert de SPIE Groep een omzet van €6,9 miljard en een EBITA van €416 miljoen in 2019.

Locatie

SPIE

Huifakkerstraat 15, Breda, 4815 PN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws