Partners

Sonatech

DEF Network, opgericht in 1958, is een internationaal en onafhankelijk netwerk van experts op het gebied van brandveiligheid en is een belangrijke speler op de Europese markt.
Het in 2011 opgerichte DEF Nederland maakte een razendsnelle ontwikkeling door in de wereld van blusgasinstallaties. Acht jaar na de oprichting maakt het bedrijf de strategische keuze zich expliciet verder te specialiseren in blusgas- en watermistinstallatie.
Met deze nieuwe strategie werd besloten per 1 september 2019 onder de naam Sonatech verder te gaan. Sonatech blijft net als de moederonderneming Sonatech Frankrijk, onderdeel van het DEF-netwerk.

Nederlandse specialist in blusgas- en watermistinstallaties

Sonatech Frankrijk is een gerenommeerde speler en marktleider op het gebied van watermistinstallaties en werkt al jaren met Danfoss pompen uit Denemarken.  Specifieke technische innovaties zoals whisper nozzles, kastblussingen (Procyon+) en gekoppelde camera-bewakingen (Fireye) zijn concepten, die mede door Sonatech zijn ontwikkeld.

Sonatech vaart mee op de specialistische kennis en expertise en onderscheidt zich op die manier nadrukkelijk als specialist in blusgas- en watermistinstallatie op de Nederlandse markt.

Terug naar partneroverzicht.

Locatie

Sonatech NL

2988 CM Euroweg 4, Ridderkerk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws