Partners

Socomec

De beschikbaarheid van de stroomvoorziening voor het datacenter verzekeren, kosten beperken en uw strategie voor duurzame ontwikkeling consolideren
Servicecontinuïteit is een groot probleem voor datacenters. Betrouwbaarheid, kwaliteit en eenvoudig onderhoud van de stroomvoorziening zijn belangrijke factoren om dit te realiseren.

Andere, aanvullende factoren, die zijn opgenomen in het productaanbod van Socomec, dragen bij aan de algehele prestaties van een datacenter:

  • Beperking van de TCO (Total Cost of Ownership): met oplossingen die minder energie-intensief, compacter en flexibeler zijn, kunt u de diverse kosten voor het gebruik van een datacenter (Opex, Capex enzovoort) optimaliseren,
  • Flexibiliteit van de elektrische infrastructuur: aanpassing van de configuratie en stroomvoorziening aan de vereisten die zich continu ontwikkelen,
  • Capaciteitsbeheer: controle, optimalisatie en toewijzing van energiebronnen,
  • Invloed op het milieu beperken (duurzaamheid) : energieverbruik en broeikasgassen beperken en anticiperen op ontwikkelingen in de regelgeving.

Met onze innovaties met hoge prestaties en hoge beschikbaarheid is de servicekwaliteit van uw datacenter gegarandeerd en voldoet deze aan de vereisten van uw klanten.

Over Socomec Groep
Socomec werd opgericht in 1922 en is een industriële groep met 3100 werknemers. Onze kernactiviteit: de beschikbaarheid, controle en veiligheid van laagspanningsnetwerken met meer aandacht voor de stroomprestaties van onze klanten.

De onafhankelijkheid van de Socomec Group zorgt voor controle over haar eigen besluitvorming, met respect voor de waarden die worden bepleit door haar eigen familiale aandeelhouders en gedeeld door haar werknemers. Met ongeveer 30 dochterondernemingen op alle vijf continenten streeft Socomec naar internationale ontwikkeling door zich te richten op industriële en servicetoepassingen waarbij de kwaliteit van haar expertise het verschil maakt.

Services

  • Stroomdistributie
  • UPS Systemen
  • Batterijen

Locatie

Socomec

Duwboot 13, Houten, 3991 CD

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws