Partners

Soben

Soben heeft tot op heden $18,2 miljard en 1.869 MW aan projecten opgeleverd op zes continenten. We werken momenteel samen met de industry leaders op het gebied van hyperscale en colocatie datacenterontwikkeling aan enkele van ’s werelds grootste, meest complexe developments.

Soben biedt iets anders – een combinatie van de beste adviespraktijken, met real-life hands-on commerciële ervaring in het leveren van grote bouwprojecten. Onze oprichter Scott Smyth begon zijn carrière als ondernemer voordat hij als commercieel manager voor de aannemerij ging werken. Scott merkte dat hij moeite had om organisaties te vinden die hem konden ondersteunen en die de commerciële realiteit begrepen van een grote aannemer die werkt aan risicovolle projecten met lage winstmarges.

Als gevolg hiervan richtte Scott Soben op. Sinds 2011 ondersteunen we enkele van ’s werelds toonaangevende organisaties, vergroten we de zekerheid van hun bouwinvesteringen door middel van kosten-, project-, programma- en risicomanagementadvies en geven we met trots vorm aan de toekomst met integriteit.

Soben is marktleider op het gebied van innovatief datacenterbouwadvies. Onze wereldwijde datacenterspecialisten bieden innovatieve bouwadviesoplossingen aan ’s werelds toonaangevende datacenterproviders en huurders. Onze diensten variëren van kosten-, kwantiteits-, project- en programmamanagement tot strategisch advies rondom duurzaamheid, inkoop en risico management. Met Soben-vestigingen in EMEA, APAC en Noord- en Zuid-Amerika is er altijd hoogwaardige kwaliteit support beschikbaar voor uw projecten.

Locatie

Soben Global

3a Orbital Court, East Kilbride, Glasgow, G74 5PH

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws