Partners

SIMSTUDIO International Consultants

SIMSTUDIO International Consultants is gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide ondersteuning voor het ontwerp en de werking van datacenters door middel van Computational Fluid Dynamics (CFD) studies. Met een bewezen staat van dienst in de wereldwijde datacenterindustrie bieden wij een schat aan ervaring.

Ons team van experts, met diverse technische achtergronden, maar met een gedeelde passie voor natuurkunde, modellering en simulatie, pakt uitdagingen met veel toewijding aan. Met als uiteindelijke doel het verbeteren van ontwerpen voor superieure prestaties, verhoogde kwaliteit en verbeterde duurzaamheid.

Onze kernstudies voor datacenters zijn:
• Extern datacenter studies; ontwerp koelinstallatie en noodstroomvoorzieningen
• Externe studies; lokale dispersie modellering
• Intern studies; koelinstallatie voor white space
• Interne studies; koelinstallatie electrical/battery ruimte
• Interne studies; koelinstallatie transformator ruimte

Met behulp van CFD berekenen we nauwkeurig de stroming van vloeistoffen en energie, en bieden we visuele inzichten in hoe apparatuur, structuren en warmtebronnen met elkaar interageren binnen het berekeningsdomein. We voeren grondige numerieke en grafische resultaatsanalyses uit, waarbij we de prestaties van het ontwerp beoordelen aan de hand van vastgestelde criteria. Onze aanpak omvat uitgebreide samenwerking met het ontwerpteam, waarbij bevindingen worden gepresenteerd in een duidelijk, gestructureerd rapport.

Bij datacenterontwerp en -operatie geldt CFD als een essentieel en breed erkende techniek. Het begrijpen van de prestaties van deze complexe, veeleisende gebouwen, met name wat betreft koeling, is cruciaal voor goede werking.

Bij SIMSTUDIO zijn we toegewijd aan de zorg voor onze planeet en de mensheid. Door het maximaliseren van energie-efficiëntie en het aanbieden van duurzame ontwerpopties, helpen we u uw doelen te bereiken en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te hebben. Bundel uw krachten met SIMSTUDIO en laat ons het volledige potentieel van uw ontwerpen ontsluiten terwijl we samen een duurzamere toekomst creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw datacenter kunnen optimaliseren voor topprestaties en efficiëntie.

 

Locatie

SimStudio

Baron de Coubertinlaan 6, Zoetermeer, 2719EL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws