Partners

Simac Electronics

Simac Electronics is een toonaangevende aanbieder van duurzame producten en diensten voor het realiseren en beheren van de digitale infrastructuur. Wij begrijpen als geen ander de complexiteit en het belang van betrouwbare digitale infrastructuren die de ruggengraat vormen van onze moderne wereld. Vanuit deze blik richten wij ons specifiek op de inrichting van datacenter infrastructuren. We gebruiken onze kennis en jarenlange ervaring om klanten voorop te laten lopen in deze sector.

Datacenter infrastructuren moeten steeds meer aan hoge eisen voldoen. Netwerken moeten betrouwbaar, duurzaam en bovenal veilig zijn. Om dit voor elkaar te krijgen moet er van tevoren goed nagedacht worden over de juiste netwerkinrichting. Wij helpen u om hierin de juiste keuzes te maken. Met een divers portfolio van verschillende partners en leveranciers zorgen we ervoor dat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat de beste netwerkcomponenten, systemen en innovaties worden gebruikt. Ons logistieke team zorgt er vervolgens voor dat alles precies op het juiste moment op en de juiste plaats geleverd wordt.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:
• Fiber optic management systemen
• Fiber optic bekabeling
• Direct GPS-over-Fiber (timemanagement)
• Glasvezel matrix switches
• Automated Infrastructure Management (AIM)
• Test- en meetapparatuur

Bij ons gaan teamspirit en technologie hand in hand. Bij Simac noemen we dit Teamnology. We zijn dan ook meer dan een leverancier van netwerkcomponenten. Met een team van ervaren design engineers zijn we in staat om nauw samen te werken met klanten, hun unieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te leveren. Sterker nog, we dragen zelfs onze kennis over met de Teamnology Academy. Dit trainingsprogramma is speciaal ontwikkeld om de kennis van netwerkbeheerders te vergroten, zodat u kunt blijven vertrouwen op uw netwerk. Zo dragen we met z’n allen ons steentje bij aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van digitale infrastructuren in de Benelux.

Simac Electronics is uw partner in innovatie en duurzaamheid, gericht op het creëren van een betrouwbare, veilige en efficiënte digitale infrastructuur die toekomstbestendig is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws