DDA Partners

 

RWE

RWE Supply & Trading fungeert als een hub voor alle verhandelbare grondstoffen in zowel fysieke als afgeleide vorm. De handelsportefeuille omvat ook emissiecertificaten, vracht, weerderivaten en biomassa. Wij zijn verantwoordelijk voor de economische optimalisatie van energieopwekking en niet-gereguleerde gasactiviteiten bij RWE. Daarnaast bieden we onze belangrijkste industriële bedrijven en handelspartners leveringsconcepten op middellange en lange termijn.

We kunnen datacenters ondersteunen door energie te leveren die net zo betrouwbaar is als zij gegevens aan hun klanten verstrekken. Bovendien bevat ons portfolio een breed scala aan producten die hun behoeften omzetten in kansen voor het genereren van extra inkomsten.

We ondersteunen grotere datacenters met innovatieve oplossingen zoals Master +, die de leveringszekerheid verhogen in datacenters met lagere kapitaalkosten dan conventionele UPS-systemen. Het biedt toegang tot extra inkomsten door gebruik te maken van de energie die is opgeslagen in batterijen op de energiemarkt. Andere voorbeelden zijn het hybride motorconcept of het gebruik van back-up stroomgeneratoren voor stabiliteitsdiensten op het stroomnet.

We bieden ook op maat gemaakte stroomaankoop-overeenkomsten gekoppeld aan hernieuwbare energiebronnen en bieden onze klanten budgettaire beveiliging wanneer dat nodig is. Dit kan worden gerealiseerd met of zonder een combinatie van een elektriciteitsleveringscontract. In elk geval is ons doel om 24/7 elektriciteit op een efficiënte, duurzame en kosteneffectieve manier te leveren.

Tenslotte kunnen we door het delen van locaties tussen grote datacenters en onze RWE-krachtcentrales synergiën creëren die profiteren op het gebied van b.v. ruimte, connectiviteit met elektriciteitsnetten, koelfaciliteiten en beveiliging.

Diensten

  • Ondersteuning van innovatieve oplossingen zoals Master +
  • Op maat gemaakte stroomaankoop-overeenkomsten
  • Aanbod van begrotingsbeveiliging

Terug naar het overzicht van partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte over het laatste datacenter nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste datacenter nieuws